torstai 9. toukokuuta 2013

Superinnokas treenaaja

Keskiviikon itsenäiset treenit ja teemana tehdä eilisen radan alkupätkää. Ihanaa kun on valoisaa, niin pääsee hallin taakse metsään tekemään alku- ja loppuverkat. Ja on lämmin! Vitsi miten kivaa ja helppoa on treenata keväällä.

Kiki oli aivan into pinkeenä heti kun otin sen häkistä treenaamaan. Radan alkupätkä alkoi niin, että vein Kikin hallin seinän viereen. Siinä sattui sitten olemaan kaksi kuuden setin keppiä ihan seinässä kiinni, niin toihan änki tekemään niitä keppejä. :) No oli aika vaikee tehdä kun ne kepit oli siinä tuplana limittäin ja lomittain. Se oli kyllä joka tilanteessa tarjoamassa keppien tekemistä. Niin että mitähän ollaan viime aikoina harjoiteltu. ;) Muutenki se haukku mulle joka asiasta, kun ei edes tehty mitään. Harjoitus eilisestä meni alkuun ihan päin mäntyä. Kiki tykkäs irtoilla minne esteille vaan. Vahvistin sitten taas kauempaa takaakiertoon lähettämistä ja saatiin harjoitus läpi niin kuin pitikin.

Lisäksi tehtiin keinua hypyn kautta. Keppejä tehtiin kans niin, että putkesta kepeille ja esteen kautta kepeille. JOKAINEN keppisuoritus meni nappiin!! Ai vitsi miten olin iloinen! Lopussa pyörittelin Kikiä esteille ja sain siinä sitten idean koittaa lähettää sen kepeille, niin että lähetys tapahtui tasan ensimmäisen keppivälin vierestä. Ja se MENI KEPEILLE ja teki ne OIKEIN! Vitsi miten hienosti se taipui ekalta väliltä tokalle, kun tuli niin tiukka kaarre. Tiistain treenien palkkaamiset ekaan keppiväliin ja ehkä viikon tauko kepeistä on saaneet jotain loksahtamaan. Mä olin niin ylpeä ja tyytyväinen vielä kun pääsin kotiinkin. Aivan fiiliksissä! Ihan oikeasti uskallan kohta mennä ykkösiin Kikin kanssa.

Puhuttiin treenikaverin kanssa siitä, että me ollaan sellasia, et halutaan tietää meidän koirien osaavan kepit täydellisesti ennen kuin mennään ykkösiin. Ei oo tarkotus mennä vaan kokeilemaan sujuisko ne kepit, vaan tarkoitus on, että koira pystyy tekemään kaikki esteet ja nolla on mahdollista saada.

Käytiin shoppailemassa ja mukaan tarttui kauan haaveilemani lumikengät. Oli aivan pakko tarttua tilaisuuteen, kun urheiluliikkeessä sattui olemaan yksi poistopari lumikenkiä -50% alessa. Se oli kohtalo, sillä ne oli juuri mun kokoa ja sellaiset kevyet, joita olen miettinytkin. Ens talvena Kiki saa sitten kunnon treenit, kun tarvotaan umpihangessa mulla lumikengät apuna.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti