Kiki

Kiki eli Aquacrest Independent Woman
Kiki Koiranetissä
Syntynyt 15.6.2011.
Agility: medi3
Saavutukset agilityssä: Piirimestaruusjoukkue hopea 2013 (HAU). Helsingin seutu.
Agilityn SM-joukkuekulta 2014 (Vesikoirat).
Agirodussa medikilpailevien juokkuehopea 2014.
Piirimestaruusjoukkue pronssia 2014 (HAU). Helsingin seutu.
Agirodussa medikilpailevien joukkuekulta 2015.
Piirinmestaruushopea 2015. Helsingin seutu.
Piirinmestaruusjoukkue hopea 2015 (HAU). Helsingin seutu.
Agilityn SM-joukkuekulta 2016 Helsingin Agilityurheilijat.
SERT-A 28.9.2014 Hilpi Yli-Jaskari TAMSK. (Sij. 3/47)
SERT-A 9.11.2014 Sami Topra I-HAH. (Sij. 3/45)
SERT-A 29.5.2016 Timo Teileri I-HAH. (Sij. 1/22)
--> FI AVA (kunhan saadaan näyttelytulos).
SERT-H 23.4.2015 Janne Karstunen KKS (Sij. 1/ 29)
SERT-H 1.8.2015 Henri Luomala (Sija 4/40).
SERT-H 11.6.2016 Petteri Kerminen (Sija 2/25).
--> FI AVA-H (kunhan saadaan näyttelytulos).

Kuva: Veera Flink (kopioitu luvalla)

Kuva: Veera Flink (kopioitu luvalla)

Kuva: Sanna Piironen (kopioitu luvalla)Kiki on hyvin itsetietoinen miniperro. Painoa Kikillä on noin 11 kg ja korkeutta n. 40 cm. Kiki määräisi mielellään ihmisten ja koirien kanssa mitä tehdään ja miten tehdään. Kiki on hitaasti lämpenevää tyyppiä, niin vieraiden ihmisten, kuin koirienkin suhteen. Sitten kun Kikistä saa kaverin, saa sille tehdä mitä vaan. Parhaiten Kiki osoittaa suosiotaan kiipeämällä vaivihkaa rapsutuksia antavan ihmisen viereen tai syliin sohvalle. Näissä tilanteissa koira ja ihminen ovat yhtä hämmästyneitä tilanteen salakavaluudesta.

Kiki vaatii touhua ja tekemistä. Ihmiset huomaavat Kikin tylsistymisen siitä, että joku on käynyt nakertamassa sohvankulmaa tai pyykkejä on viety narulta kuivumasta. (Edellä kuvattuja se ei ole harrastanut enää piiitkään aikaan.) Lempiharrastuksemme on agility, jota harrastamme kerran viikossa ohjatuissa treeneissä ja noin pari kertaa viikossa itsenäisesti. Agilityssä Kiki tekee aina sata lasissa. Kiki kiihtyy muiden suorituksia katsellessaan, mutta sen päästessä radalle, on keskittyminen kohdistettu täysillä vain emäntään ja rataan. Kikin kanssa on kiva tehdä, sillä se on aina innokas ja jaksaa toistoja. Se myös antaa emännän virheet anteeksi. Jos itse olen myöhässä ohjaamassa antaa Kiki välittömän palautteen haukkumalla. Pitkäksi valuvissa kaarteissa se saattaa myös haukkua, muuten se on radalla hiljaa, joten haukkumisella annettu palaute on syytä ottaa vastaan.

Agilityn suhteen tavoite täyttyi, eli aloitimme kisauran ykkösissä 24.6.13. Kakkosiin nousimme kaksien kisojen ja neljän startin myötä. Saimme yhden hylyn ja 3 nollaa, niillä heti kakkosiin. Rauhassa edetään kisauralla sillä kiire ei ole. Haluan antaa Kikille vieläkin aikaa kasvaa ja kehittyä. Saa nähdä mihin meidän rahkeet riittää tällä saralla. Kolmosiin noustiin 9.11.13

Muita harrastuksia on epäsäännöllisesti harrastamamme jäljestys. Käytiin pk-jälkikurssilla ja niillä opeilla ollaan tehty itsenäisesti jälkeä. Olemme kokeilleet myös metsäjälkeä ja sitäkin olisi tarkoitus silloin tällöin päästä tekemään. Kiki on hyvä nenähommissa! Kiki myös rakastaa uimista ja kesällä yritämme käydä koirarannalla, talvella kutsuu koirauimala. Joskus olisi myös tarkoituksena startata rally-tokoa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti