torstai 2. toukokuuta 2013

Hierontaa

Sain viime viikolla Kikille varattua ajan hierojalle, sillä halusin kuitenkin käydä näyttämässä sen puomilta lipsumisen jäljiltä. Puhtaat liikkeet sillä on ollut ja yhtä täysillä menossa aina. Ei ole myöskään aristellut mitään paikkaa, kun olen sen kroppaa kopeloinut.

Hierojan mielestä Kikillä kompaktin kokoinen kroppa. Sanoi, että "pitkäselkäisellä" koiralla (no miten sen ottaa, onko Kikillä pitkä selkä mäyräkoiraan verrattuna ;) ) voi ollakin selässä vähän jumia, sillä sen täytyy käyttää selkäänsä eri tavalla. Hyvin Kikin lihakset kuulemma rentoutui ja Kikinkin rentoutui välillä. Toisinaan piti haukahdella äänille ja vähän potkia hierojaa pois, kun oli tiukempia kohtia. Hieronnan jälkeen oli sitten hierojan kaveri ja kerjäämässä rapsutuksia. Silmiin tuijottelu aiheutti silti haukahduksen. Ja Kikihän aktiivisesti tuijottelee ihmisiä silmiin, mutta sitä ei sitten vieraat sais niin intensiivisesti tuijotella.. Se on meidän mupsi..

Hieroja oli samaa mieltä osteopaatin kanssa siitä, että vasen takajalka on kyllä kireämpi. Vaikka se nyt olikin voimistunut, niin kovemmalle se puoli taitaa kuitenkin joutua.

Huomenna vielä Kiki saa ottaa rennosti ja viikonloppuna onkin jälkikurssi. Luultavasti mennään sitten maanantaina Tehis cuppiin mölleihin, kun huomiset ASTin möllit jätetään väliin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti