torstai 6. kesäkuuta 2013

Aurinkoinen kesäpäivä!

Olin jo päättänyt etukäteen tehdä aamulenkin koirarannalle, mikäli sää on hyvä. Ja säähän oli heti aamusta aivan loistava! Käveltiin siis Westendin koirarannalle ja Kiki pääsi hakemaan palloa.



Vesi oli tosi matalalla ja tuolla on muutenkin kiva loiva ranta. Kahlasin itse mereen niin, että vettä oli puolisääreen. Sitten sain heitettyä palloa tarpeeksi pitkälle Kikin joutuessa sitten uimaan saadakseen pallon. Rannalla oli kyllä muutamia muitakin koiria, mutta mä valitsen mielummin rauhallisemman kohdan rannasta, jotta Kiki saa keskittyä pallon hakemiseen. Ei sitä kiinnostaa muut koirat silloin kun on joku tehtävä suoritettavana. Se on ehkä hieman tosikko noissa asioissa. ;) Silloin kun tehdään töitä - oli se työ sitten mikä tahansa - silloin kaikki keskittyminen menee suoritettavaan asiaan. Lähdettiin koirarannalta etsimään sopivaa loikoilupaikkaa ja toisella osumalla tärppäsi. Kunnes huomasin kusiaisten olevan samoilla apajilla.. No ehdittiin kuitenkin nauttia auringosta ja Kikin sai kuivateltua. Ajattelin kävellä eri reittiä kotiin ja päädyttiinkin sitten kiertotielle. Tuli ainakin kunnon lenkki tehtyä, eikä tuolla vielä ollut niin kuuma että se olisi Kiksua haitannut. Lenkin loppupuolella tarjottu vesi ei kelvannut, vasta kotona oli jano. Kiki on aika hyvin sään kestävä. Ja nyt se on väsynyt.

Tiistaina oli treenit ja niitä videoita laitan myöhemmin. Olipa taas mulle vaikeita kuvioita. Yhtä kyykkimiskuvioita hiottiin eilen itsenäisissä treeneissä ja alkoi jo vähän sujumaan. Muuten olen itsenäisissä treeneissä tehnyt hyppytekniikkaa - tällä viikolla ihan perussarjaa. Huomenna saatan tehdä nousevalla okserilla joitakin toistoja.

Ensi viikon suunnitelmissa olisi maanantaina epiksissä osallistua kisaavien radalle. Keskiviikkona onkin sitten jo osteopaatin vastaanotto.

Ps. Viime viikolla nähtiin jäähdyttelylenkillä käärme! Onneksi se oli Rantakäärme, sillä koirat ehti jo kävellä sen yli ennen kuin huomattiin koko otus..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti