keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Kehuja osteopaatilta

Positiivisia uutisia. Kikin kroppa on kehittynyt edelleen parempaan suuntaan. Viimeksi heikompi vasen takajalka oli muuttunut vahvemmaksi kuin oikea takajalka. Nyt lantio oli tasapainossa ja mikä parasta - vatsalihakset ovat vahvistuneet ja koko koira muutenkin. On se munkin silmään muuttunut. Tarkkailen koko ajan Kikin lihomista. Mutta kylkiluut tuntuu hyvin edelleen. Ehkä se on nyt saanut sitä iän tuomaa massaa. Ei ole enää niin pieni ruipelo laiheliini. Hyvähän sen olis hiljalleen alkaa muistuttaa aikuista koiraa, kun ihan kohta on 2 ikävuotta plakkarissa. Kiki oli aika hyvin rentona käsittelyssä, mitä nyt välillä piti taas heittäytyä selälleen kun ei ois jaksanut käsittelyä just sillä hetkellä. Joku herkempi koira olis saattanut tykätä kyttyrää olosuhteista, tuolla kun oli ulkona remppa menossa ja ihan kunnon pauke kuului välillä. Kikiä se ei haitannut.

Kyselin sitten Kaiperlan mielipidettä Kikin rakenteeseen liittyvästä asiasta. Kun etupää on raskaampi, niin pitäisikö sitä sitten vahvistaa. Kaiperlan mielestä nyt hyvässä kunnossa oleva takapää tasapainottaa etupään puutteita. Ja tottahan se on, jos koko kroppa ei ole kunnossa joutuu joku osa kropasta tekemään enemmän. Nyt kun se pystyy takapäällään kokoamaan hypyissä, niin kyllähän se säästää etupäätä. Kaiperlan mielestä Kiki olis kunnolla valmis agilityyn 3 - 4 vuotiskaudella. Maltilla yritetään edelleen edetä.
Kuva: Janni Tamminen
Loppukevennys: Kiki oli tänään kepon mukana hoitotätinä alle 1-vuotiaalle lapselle. Kuulemma oli vähän maistellut toisen leluja ja hammastakin kokeillut joihinkin leluihin.. Taitaa Kiki olla kateellinen toisten leluista. ;)

2 kommenttia:

  1. mahtavia uutisia! jännittää jo nyt mitä palautetta jekku saa heinäkuussa. 3-4 vuotiskaudella sitten MM-kisoihin eiks je?!

    ps. oli maailman paras idea alkaa barffata, kiitos paljon että rohkasit mua siihen!! nyt toi nirsoilija nuolee tyhjää kuppia (söi siitä 3 min sitte) koska tykkää niin paljon :)) nyt pitäis pikkuhiljaa alkaa tarkkailla ja suunnitella tarkemmin annosmääriä ja ravintosisältöjä.

    VastaaPoista
  2. Tietenkin MM-kisoihin, pitäähän niitä tavoitteita olla! ;)
    Kiva kuulla että Jekku tykkää. Meilläkin olis ajankohtaista vähän viilata Kikin ruokavaliota, vaikka hyvin se näyttää nytkin voivan.

    VastaaPoista