tiistai 8. lokakuuta 2013

Patin kohtalo

Eilen tuli kaksi viikkoa täyteen patin löytymisestä. Olin jo aiemmin miettinyt passin ja nenärokotteen (kennelyskään) hankkimista, joten patti oli hyvä syy yhdistää nämä kaikki kolme asiaa ja mennä näytille eläinlääkäriin. Ell totesikin heti että kyllä se patti kannattaa poistaa. Ei se hänenkään mielestä rasvapatilta vaikuttanut ja noista ei kuulemma tiedä mistä ne tulee tai mitä ne on. Se on tietenkin hyvä, että kokoa se ei ole kasvanut. Nyt pitäisi sitten varailla leikkausaika patin poistoon. Koska leikkaus tehdään nukutuksessa aloin miettimään steriloinnin yhdistämistä samaan syssyyn. En yhtään tykkää siitä, et Kiki pitää nukuttaa, niin samalla vaivallahan se menisi. Ja samalla sairaslomalla myös. Patista tulisi kuulemma 2 viikon sairasloma harrastuksista ja steriloinnista noin 4 viikkoa.

Nyt vaan pitäisi päättää mikä eläinlääkäri olisi hyvä steriloinnin tekemiseen. Patin poistosta en ole niin huolissani kuin siitä, että sterilointi sujuu ongelmitta. Muutama vaihtoehto mulla on, mutta pitää vielä hetki pohtia ja varmistaa, että kyseiset eläinlääkärit suostuu tekemään noi molemmat operaatiot samalla kertaa. Patin tilanne ei onneksi ole niin akuutti, joten ei sitä tarvitse välttämättä tällä tai ensi viikolla poistaa. On taas noita treenejäkin tullut varailtua, vaikka tietenkin ne pitää perua mikäli leikkaus tehdään ihan pian.

Käytiin muuten taas eilen koko porukalla viiden kilsan lenkillä. Pakostikin alkaa kunto kohta nousemaan. ;) Ainakin polvet alkaa pikku hiljaa tottua hölkkäämiseen. Mun polvillahan on tapana reagoida mikäli yhtäkkiä juoksee pitkiä lenkkejä kovalla alustalla. Siksi Kikin kanssa hölkkääminen hiekkateillä ja niityllä on hyvä pohjan puolesta, ja kun siinä tulee lisäksi vähän käveltyäkin välillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti