perjantai 12. huhtikuuta 2013

Uintia, hoitotäteilyä ja treeniä

Keskiviikkona Kiki pääsi Kaapon kanssa uimaan. Pari viikkoa tais taas vierähtää viime uintikerrasta. Oispa kiva jos kohta pääsis mereen uittamaan koiraa!On aika paljon helpompaa uittaa lyhytturkkista koiraa - sen kuivaaminen on niin nopeeta ja helppoa.

Uinnin jälkeen ihmettelin Kikin hengaillessa eteisessä, että mikähän sillä on. Kiki alkoi vinkumaan ja kun aloin vetää vaatteita päälle lähteäkseni sen kanssa ulos alkoi se kiertää kehää eteisessä ja lopulta raapi tassulla ovea. Sellaista Kiki ei tee ikinä. Juostiin raput alas ja hirveä pissahätähän sillä oli. Yölläkin piti viedä sitä ulos.. Mietin jo, että onko sillä virtsatietulehdus, mutta ilmeisesti se oli vain uidessaan juonut paljon vettä, koska nyt se on taas ok. Ei oo ennen ollut tollasta uinnin jälkeen.

Torstaina päästiin hoitotädeiks, kun oltiin hoitamassa kummipoikaa koko porukalla. Kummipoika on kohta 8 kk ikäinen ja kova meno hänellä on. Kiki on nyt tyytynyt kohtaloonsa ja osaa hienosti väistää lapsen tullessa sitä kohti. Jollei halua joutua lapsen käsittelyn kohteeksi saa koira väistää. Tän Kiki on sisäistänytkin ihan hyvin. Sen sijaan kummipojan lelut olis Kikin mielestä aivan ihania, ne on varmaan sopivasti kuolassa ja tuoksuu siksi aivan ihanalle. Lisäksi vinkulelut on Kikin mielestä vähintäänkin hänen.



Omatoimitreeneissä tehtiin taas keppejä. Alussa Kikillä oli niin paljon vauhtia, ettei se vaan kerennyt taipua joka väliin. Sitten kun malttoi keskittyä meni hyvin. Kokeilin myös hölkätä sen vieressa ja ensimmäisellä kerralla Kikin rytmi sekosi ja se liukastui. Tätä tapahtuu - jos Kikin rytmi sekoaa se alkaa liukastelemaan ja sitten jää joku väli suorittamatta. Aina seuraavalla kerralla kyllä korjaa. Laitoin ensimmäiseen väliin ohjurin, kun otin keppejä hypyn ja kaaren kautta niin, että olin itse oikealla. Hyvin sujui.

Lopussa tehtiin helppo 7 esteen rata, jossa oli vaan hyppyjä ja putkia. Meitä oli neljä treenaamassa ja arvottiin koirat jokaiselle. Oman kanssa ei tietenkään saanut mennä. Hauskasti meni niin, että minikoirien omistajat saivat medi- ja maxikoirat ja toisinpäin. Mä menin russeli Jekun kanssa. Hyvin se lähti mun mukaan ja totteli niitä käskyjä, joita Kikin kanssa käytän. Yhteen putkeen en saanut sitä ekalla lähetettyä, kun oma liike loppui. Kikihän olis kyllä tälläsestä mennyt (ja menikin toisen ohjaajan kanssa). Mutta oli tosi hauskaa kokeilla vieraalla koiralla! Jekku on niin pieni, niin teki kyllä mieli alkaa lässyttää sille. :D Ai niin videoo tulee sitten myöhemmin.
Saatiin tutuilta kunnon pakkaus treeninameja!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti