lauantai 29. syyskuuta 2012

Hölkällä treeneissä

Olin samana viikkona kaksissa treeneissä, eli samaa hyppytekniikkaa jatkettiin. Hieman eri radalla tosin. Nämä videot pe 21.9 treeneistä. Ensin tehtiin pyöritystä yhdellä esteellä. Emännällä meni pää heti sekaisin, kun piti vielä namikättä pitää alhaalla pienen koiran vuoksi. Keppijuopposyndrooma iski.

Tämän jälkeen päästiin varsinaiseen treeniin, eli esteitä eri etäisyyksillä ja rytminrikoilla, jonka teki esim. pieni kavaletti esteiden välissä. Vikat kaksi estettä ovat sellaisella etäisyydellä, että koira käy hyppyjen välissä maassa ja lähtee heti uudestaan hyppyyn. Selvästi näki, että Kiki oli näitä jo tehnyt. Se kyllä muistaa tehneensä, mikä on sinänsä huono jos ajattelee kisoja, joissa pitäisi mennä sama rata kaksi kertaa. Jos on ensimmäisellä radalla menty väärää reittiä, niin saa ohjaaja olla tarkkana, että tekee tarpeeksi isot korjaavat liikkeet, sillä koira menee kyllä samaa reittiä kuin ekalla kerralla.. Emännän tehtävä tällä radalla oli vaan juosta sen minkä jaloista lähtee ja huutaa hyppy-käskyt. Käsillä ei saanut antaa tukea, vaan tarkoituksena oli yhdessä hölkkäillä. Paremminkin juosta täysiä!

Tehtiin vielä samaa rataa hieman eri versioina ja niin, että mä en ota etumatkaa. Kaikki versiot meni hienosti.

Näiden treenien jälkeen Kiki pääsikin hoitoon, kun ihmiset suuntasivat Italian aurinkoon. Kiki oli ottanut hoidossa olostaan kaiken irti kerjäämällä rapsutuksia ja hivuttautumalla nojatuolissa istuvan ihmisen syliin rapsujen perässä. :) Olihan se ehtinyt tehdä puutarhatöitäkin kaivamalla kuoppia pihalle.. Ja tietysti lenkittänyt hoitajia. Isabellaakin Kiki pääsi moikkaamaan. Yhdessä leikkivät ja vahtivat taloa haukkujen säestämänä.

Tänään Kiki näki Mila-collien ja tytöt pääsivät juoksemaan ja telmimään. Kuraisia koiria sai sitten kotona pestä. Lisäksi Mila on saanut kaverikseen nyt 12 viikkoa vanhan collien pennun, jonka Kiki tapasi toisen kerran. Pentu kiinnostaa Kikiä kovasti ja Kiki olisi valmis leikkimään, mutta toinen ei vielä ihan uskalla Kikin touhotukseen lähteä mukaan. Sanoinkin et Kiki vaikuttaa enemmän pennulta vauhdikkuudessaan, kun varsinainen pentu on niin rauhallinen. Meillä taitaa asua pieni duracell-pupu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti