maanantai 3. syyskuuta 2012

Agitreenit 2 x

Toissa perjantaina treeneissä oli ohjelmassa ennakointia. En ymmärrä miksi se on välillä olevinaan niin hankalaa?! Vaikka kuinka yrittää laittaa jalkaa poikittain ja kääntää rintamasuunnan sivuttain esteeseen nähden, niin jotenkin se kroppa ei vaan tottele ilmeisesti. Kiki kyllä silti ymmärs et mihin pitää mennä. :)

Tässä yksi pätkä. Viimeiseltä hypyltä ei enää jatketakaan samaan suuntaan, kuin aiemmin, vaan putkeen ja puomille. Tehtiin lopussa näin, että koirat sai mennä. Alkuun oltiin tehty 4 esteellä ennakointia.


Viime perjantaina en itse päässyt treeneihin, vaan toinen puolisko meni Kikin kanssa. Olin sanonut meidän ohjaajalle, että tekevät sitten jotain helppoa, sillä vaikka koira osaa toinen omistaja ei.. Olivat kuulemma tehneet lopuksi 6 esteen sarjaa, jossa oli hyppyjen lisäksi putkeen menoa ja kaksi valssiakin piti tehdä. Hienosti olivat menneet. Aika hyvin ekakertalaiselta. :D Oli kyllä treenien jälkeen innostusta ilmassa!

Lisäksi ollaan nyt jumppailtu Kikin kanssa kotona. Perussettiin kuuluu kaikkien tassujen laittaminen nurinpäin olevan vadin päälle ja siinä tasapainoilu. Etu- tai takajalkojen laittaminen vadin päälle, niin että maassa olevat jalat kiertää kroppaa vadin ympärille. Sitten vastakkaisten jalkojen nostelu ilmaan Kikin seistessä. Sitten Kikin seistessä sivusta työntää kädellä hieman koiran kroppaa, niin että koira joutuu jännittämään lihaksiaan painaessaan käden painetta vastaan. Tietysti vielä venytykset namin kanssa niin, että nenä koskettaa takajalkaa. Tässä osa jumpasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti