keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Viralliset kuvat

Käytiin tänään eläinlääkärissä peilaamassa silmät, jotka oli ok. Samoin polvien taivutuksessa kaikki ok. Kyynärät ja lonkat näyttivät olevan myös ok, mutta lonkista eläinlääkäri ei kuitenkaan halunnut sanoa edes mitään epävirallista lausuntoa, vaikka hyvin siistit olivatkin. Odotamme siis kennelliiton tuomiota. Mielenkiintoinen oli kuitenkin lantion alue. Se oli vähän vino tai miten sitä kuvailisi, ei ihan tasapainoinen. Eläinlääkäri kuitenkin sanoi, että tuskin koskaan mitään aiheuttaa. Toinen kylki voi helpommin mennä jumiin, mutta nyt osaa sitten varautua sellaiseen ja treenata lihaskuntoa sillä tavalla, että kroppa pysyisi kunnossa. Seuraavalla fyssarikäynnillä täytyy tästä mainita, että jos saattaisiin jotain vinkkejä. Jatkossa jos jotain oireita tulee, niin tietääpähän sitten suoraan kuvauttaa koko selän. Kuvat saadaan cd:llä itselle.

Nyt Kiki on aivan väsynyt. Raukka ei saa iltaruokaakaan, vaan vasta aamulla seuraavan ruoan. Jospa tuo tuosta kohta piristyisi.

5 kommenttia:

  1. Onnittelut terveestä koirasta! :)

    Hipullahan oli myös vino lantio, jonka ell lonkkakuvien yhteydessä aikoinaan totesi. Meillä ei siihen tosin saaneet selvyyttä fysioterapeutti eikä hieroja vaan vasta osteopaatti selvitti, mistä oikein oli kyse ja suoristi koiran (nykyään Hipun lantio siis on suora). Kannattaa siis käyttää vaikka useammallakin eri hoitajalla, jotta syy vinouteen selviää. Siihen on kuulemma olemassa AINA syy, jollei sitten luustollinen (minkä ell olisi varmasti huomannut), niin sitten jostain muusta johtuva. Ihan vaan näin vinkkinä, kun Hippu eli ihan liian kauan vinona ennen kuin apua löydettiin ..

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkeistä. :) Mun käsitykseni mukaan se on luustollinen juttu tässä tapauksessa. (Eilen tuli niin paljon asiaa kun ell kertoi kuvasta, et on saattanut itsellä mennä sekaisin..) Lantion alue ei ollut symmetrinen ja ell sanoi että on kehittynyt niin. Täytyy vähän kysellä lisää. Ehkä voisi silti olla hyvä kiikuttaa Kiki Piiran tutkittavaks, kun ei siitä ainakaan haittaa olisi.

    Hienoa että Hipun lantio on suoristunut. Pikaista toipumista Hipulle!

    VastaaPoista
  3. On niitä ihan varmasti muitakin tosi hyviä osteopaatteja kuin Piira, mutta kyllä hän on mahdottoman taitava ja hyvä, osaava ja rauhallinen. Lähtisin vaikka Rovaniemeltä Piiran vastaanotolle, jos siellä asuttais!

    VastaaPoista
  4. Juu, en mä kyllä voi muuta kuin suositella Piiraa! :) Kannattaa vaan pian varailla, sitä omaa aikaa kun saa parhaimmillaan (pahimmillaan) sen puoli vuotta odotella. Meillä seuraavat ajat maaliskuulle, kun nyt edelliset hoidot oli elokuussa. Varmasti se yksi kertakin riittää selvittämään tilannetta jo pitkälti, mutta me ollaan vaan niin koukussa hänen ammattitaitoonsa, ettei oikein muille haluta (jos ja) kun ei pakko ole :) Agilitykoiran (ja miksei muunkin) ehdoton must!

    VastaaPoista
  5. Mä luulen, että ihan mielenkiinnosta haluan Piiralla käydä. Onneks tää ei nyt olekaan mikään akuutti asia, joten hyvin voi odotella aikaa pitkäänkin.

    VastaaPoista