keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Sisarustreenit Purinalla

Koska on mun vuoro? Vasemmalta Niksi, Lili ja Ica


Tehokolmikko Lili, Niksi ja Ica pääsivät yhdessä treenaamaan. Mikäs sen parempaa kuin juosta siskojen kanssa alkuverkat, treenata, käydä uimassa ja taas juosta siskojen kanssa. Parhautta!

Bermudan kolmion tyyppisesti tehtiin ensin ympyräharjoitusta kolmen siivekeparin avulla. Hirveen vaikeeta ohjata kun koira ei vielä oikein osaa hakea esteitä.. Sitten sitä itse pyllistelee ja koukkii ja sitten vielä se lelun heittäminenkin on hirveen vaikeeta. ;) Hienosti noi pennut kyllä osasi, vaikka ohjaaminen ei ollut ehkä niin vahvaa..

Seuraavaksi tehtiin suoraan juoksemista ja irtoamista. Ensin kahden siivekeparin välistä etupalkalle juoksu. Lili tietää nää jutut ja tykittää suoraan mua vilkaisematta. Sitten otin kuolleesta kulmasta suoraan putkeen lähetyksen kautta kaksi "hyppyä" (edellä mainitut siivekeparit). No ei tässäkään Lilillä mitään kysymyksiä, palkka on edessä niin sinne on mentävä ja ohjaajasta viis! Jes tätä mä haluan lisää! Suoraan mennään täysiä jollei tule erillistä käskyä. Eikä me mitään putkijarruja vielä opetella. Seuraavalla toistolla se jopa vilkaisi mua putkesta tultuaan, koska kiljuin liian innokkaasti eteen -käskyä. Mut ihan turhaan häiriköin sitä. Lili on kyllä niiiin super! Se tekee kyllä just niin kuin pitää. Etupalkan se on ostanut tosi helposti. Jossain vaiheessa pitää opettaa sille että se palkka ilmestyy jostain eteen vaikka siellä edessä ei kukaan seisoiskaan. Toivottavasti etupalkalle ryntäys ennakoisi sitä, että se menee eteen vaikka ei aina näkiskään apupalkkaajaa tai tietäisi että lelu on odottamassa.


Viimeisenä kertailtiin viikko sitten tehtyä. U-putki, jonka edessä yksi siiveke. Lähetys siivekkeen takaakiertoon, valssi ja koiran ohjaus putkeen. Lili oli taas niin pätevä! Tehtiin ihan parit toistot molempiin suuntiin, koska vähemmän on edelleen enemmän. Hienosti se kyllä siivekkeen kierroissa katsoo ohjausta, koska niitä ollaan tehtykin jonkun verran. Laajempaa kaarta pitää sitten seuraavaksi harjoitella.



Icalle tuli vähän kuuma

Kikin juoksari 3. kerta

Kun kerran oli apupalkkaajia sain tehtyä Kikin kanssa boxia. Edelleen gridillä, eli bumperit merkkaamassa ekan kontaktin rajaa ja harjaa. (siis kaksi bumperia ja boxi). Kiki sai lähteä kauempaa ja joitain 3 tassun osumia tuli. Olisikohan tullut yksi tai ei ollenkaan palkatonta toistoa. Yritin "provosoida" sitä laittamalla sen putkeen, jonka kautta lähetys gridille. Tuli silti hyvin. Tasaista laukkaa se tulee, joten toivottavasti homma etenee sen myötä kivasti.

Seuraavalla kerralla otetaan aalle, todennäköisesti litistyneellä aalla aloitetaan. Katsotaan mihin homma sitten etenee..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti