keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Mökkijuhannus!

Aito oikea mökkijuhannus! Aiemmat juhannukset olen viettänyt töissä ja nyt sain nauttia mökkeilystä niidenkin edestä. Kiki tykkää olla mökillä aivan hirveästi. Mikä koira ei tykkäisi.. Aikaisemmilla kerroilla se on autosta päästyään pinkaissut juoksuun tajuttuaan että nyt koitti vapaus! Sama meinkinki jatkui. Lili oli ekaa kertaa mökillä ja sekin nautti täysillä! Lilillä oli hauska tapa juosta ympäri pihaa, käydä sittenn dippaamassa itsensä järveen nilkkoja myöden, juosta taas pihaa ympäri ja sitten taas järveen.. Kiki tykkää uimisesta, mutta sillä ei ole tapana mennä veteen ilman syytä. Syyksi riittää kyllä ruohonkorsien metsästys, vaikka parasta on tietysti lelun/kepin minkä tahansa hakeminen järvestä.
Kiki ja järvi



Koirat olivat mukana kaikessa mahdollisessa. Kokkoon puita kannettaessa Kiki kävi riuhtomassa niitä melkein sitä mukaa pois kasasta. Hyvin avuliasta siis. No toinen nautti kun sai nyhtää ja riuhtoa oksia kerrankin sydämensä kyllyydestä. Aina sään salliessa koirat pääsivät keppien perässä uimaan. Ja Lili ui jo ilman etujaloilla pärskyttämistä! Jee!

Lili 
Oli kyllä hyvä kun oltiin hieman isommalla porukalla mökillä. Lähes koko ajan riitti ihmisten touhujen seuraamista koirille, eikä niiden tarvinnut olla koko ajan meidän lähellä. Välillä me oltiin mökissä ja koirat muiden kanssa pihalla. Kikille kyllä otti vähän koville sen joutuessa jäämään mökkiin muiden kanssa meidän mennessä saunaan. No elämä on. Kerran se oli päässyt karkaamaan ja löytyi saunan oven takaa. :)

Lilin piti öisin huolehtia muistakin mökissä nukkujista. Se hyppäsi sukulaisen viereen sohvalle ja kävi antamassa suukkoja. Viimeisenä yönä se tuli samanlaisen vierailun jälkeen sänkyyn meidän viereen ja huomasin että sillä on jotain suussa. No silmälasithan ne! Aina pitää olla jotain suussa kun on kovin onnellinen ja silmälasit sitten löytyi matkan varrelta. Onneksi eivät olleet menneet rikki.. Koirille siis harvinaista herkkua kun mökillä sai nukkua joka yö meidän vieressä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti