perjantai 9. elokuuta 2013

Saksalaista ja muuta mukavaa

Halusin siis kokeilla viime sunnuntain kisojen mokailukohtaa. Ekalla toistolla toinen este putken jälkeen saksalaisella. Vähän haparointia oli, joten otettiin uudestaan. Tämä toisto oli jo tosi hyvä ja siinä oli sellasta fiilistä, et me vaan mennään eikä varmistella yhtään. Saksalaisen jälkeen kokeilin niin, että juoksin ensimmäisen hypyn ohi ja valssasin. Tämäkin meni aivan loistavasti. Viimeisenä sitten se mitä tein radalla, eli että kun olen ohjannut Kikin toisen hyppyesteen takaakiertoon teen valssin ja siitä jatketaan. Olin laittanut putkenkin hämäykseksi (kun radalla siinä kohtaa oli pussi jonne Kiki karkasi) mutta ei Kiki edes vilkaissut sinne päinkään. Varmasti mun ohjaaminen oli nyt selkeämpää menoa, eikä varmistelua jolloin en itse ehdi ajoissa..


Tämän lisäksi vahvistin edelleen kahden lelun leikkiä. Sai taas itsekin juosta ja hihkua, niin hienosti Kiki tuli lelun perässä ja jätti sillä jo olevan lelun matkalla pois. Tätä vaan lisää ja lisää niin ehkä se rallattelu (josta se tosin hirveästi tykkää) jää vähän vähemmälle.

Kepeille lähettelin eri kulmista ja meni hyvin. Jokusen kerran se hieman epäröi ekassa välissä, mutta kun kannustin niin jatkoi hienosti loppuun. Kokeilin taas että kestääkö Kiki jos juoksen lujaa keppien loppuun asti enkä odota sitä kepeillä. Hienosti kesti! Ehkä kohta vois mennä vaikka epiksiin kokeilemaan kisatilanteessa kestääkö se mun juoksevan jo eteenpäin. Siellä voi sitten ainakin ottaa uudestaan mikäli ei kestä.

Aata ja puomia tehtiin myös jokunen kerta. Aalle yritin tulla vauhdilla, mutta täydellisesti se pysähtyi 2on2offiin vaikka en edes muistanut sanoa "koske". Molemmilla esteillä vapautin ja heitin sitten lelun.

P.s. Joko youtuben ja blogin yhteistyö toimii muutenkin, tai sitten se auttoi että kirjauduin eri nimellä kun youtube aina sitä ehdottaa, niin josko se nyt sai tahtonsa läpi ja suostuu yhdistämään blogiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti