torstai 22. marraskuuta 2012

Koirauimalassa

Tässä video viime viikon käynniltä, kun Kiki sai uida ihan yksinään. Eilen oltiin taas uimassa ja tällä kertaa seurana oli innokas kettuterrieri emäntineen. Kettuterrieri tekikin sellasia mahaplätsiä altaaseen hypäten rampilta veteen, että vedet vaan roiskui laitojen yli. ;)



Tiistaina käytiin viimeksi kokeilemassa metsälenkillä Kikin lähtemisinnokkuutta hajujen perään. Päästiin lähes koko metsälenkki loppuun, kunnes hajut taas vei Kikin. Loppulenkki menikin sitten kiinni. Tulispa jo lunta, niin näkis viekö ne hajut samalla lailla silloinkin.

Eilen oli myös ylimääräinen omatoimivuoro agilityhallissa. Oltiin taas kahdestaan kaverin kanssa ja oli aikaa yllin kyllin miettiä mitä tehdään. Otin Kikille lelun, jota ollaan viimeksi käytetty kesällä. No siitähän riemu repesikin! Mulla oli pomppiva koira sen jälkeen, vaikka kyllä se pystyi tehtäviinkin keskittymään. :) Tehtiin whisky-leikkausta, aata, keinua, ja koitettiin saksalaista. Saksalainen eli takaakierrosta päällejuoksuun ja siitä koira emännän toiselle puolelle - on vaikeeta. Kuivaharjoittelin sitä ilman koiraa ja kyllähän se siinä menee, mut sit kun ottaa koiran mukaan kuvioon niin vauhti lisääntyy. Kun itse otti etumatkaa onnistuin jotenkuten, mut hartiakäännös ei tullut mukaan kunnolla. Lisää harjoituksia tähän. Keinua tehtiin muutama toisto niin, että avustaja päästi keinun laskeutumaan vähän korkeammalta. Kiki näytti ekalla kerralla olevan ihmeissään, mutta yhtä innokkaasti lähti uudestaan menemään keinulle. Puomia ei voitu tehdä, kun sen toinen pää oli jotenkin pois paikoiltaan..

2 kommenttia:

  1. Toi onkin tosi hyvä ramppi! Siitä koira pääsee veteen hyvin. Ja tuo kumimatto (?) ei luista jalkojen alla. Munkin koirat varmaan tuosta menisi paljon paremmin uimaan.

    VastaaPoista
  2. Rampista mahtuu hyvin kaksikin koiraa menemään samaan aikaan. Kumimatto ei luista, tosin siinä alla on vanerilevy ja jostain kohtaa se levy vähän irvistää maton alta. Ei ole kyllä menoa haitannut.

    VastaaPoista