torstai 8. marraskuuta 2012

Kiki hauskuuttaa

Emäntä elää varmasti paljon pidempään, kun saa seurata koiransa toilailuita.Päivittäin saa nauraa, on se niin hassu. Ehkä toisinaan tekisi mieli myös itkeä, mutta niitä kertoja on onneksi harvoin!


 Sanoin Kikille kierrä, niin se päätti hypätä tolpan päälle. Siinä se tasapainoili. Kiki hyppäsi kerralla tuon päälle, ei mitään epäilystä siitä, ettei olisi päässyt tolpan nokkaan.
Kiki oli päivän aikana löytänyt pussin täynnä sen omia karvoja. Kysyn vaan, miksei kukaan ollut vienyt sitä pussia roskiin.. Vähän nauratti kun tulin kotiin!


Kiki syksyn väreissä













2 kommenttia:

  1. :D Kiki ottaa oikeen tosissaan syvien lihasten jumpan! Taitava koira. Vaikka välillä hermot menee, niin olishan elämä tylsää ilman koiraa!

    VastaaPoista
  2. Voi olla, että Kikillä on kohta liian hyvä kunto, kun ollaan nyt tehostettu lenkkeilyä. Mutta jos olis syvät lihakset ja takapääkin voimistunut siinä samalla, se olis hyvä! Onneksi koira tarjoaa enemmän hyvää mieltä, kuin pahaa. ;) Ja eihän nuo meidän piskit kiusallaan pupujen perään lähde, vaikka joskus huolissaan ollessaan tekis niin ajatellakin.

    VastaaPoista