maanantai 18. elokuuta 2014

Putkeen putkeen putkeen

ASTin kisoissa olikin aikamoista putkirallia Kikin osalta. :D Tärkeintä oli vauhdin hurma ja sitähän riitti. Menimme siis vain hyppyradan juoksu-aan keskeneräisyyden takia, joten ei saatu toista mahdollisuutta kokeilla.
Mentori sanoi, että mikäli olisin tehnyt keppien jälkeen takaakiertovalssin, se olisi saattanut auttaa linjaamaan Kikiä paremmin. Nythän se lukitsi putken jo mun tehdessä takaakiertopersjätön. Ja sukelsi putkeen. Muurin jälkeen olin vaan auttamattomasti myöhässä. Oma rytmi katosi kun ei mentykään suunnitelmien mukaisesti. Ennen keppejä vastakäännös oli niin myöhässä ja siitä syystä kaarre valui. Ihmettelin myös kakkosesteen pakkovalssia, koska mun mielestä Kiki tekee sen yleensä tosi tiukasti.

Mutta oli hauskaa ja Kiki meni lujaa! Näillä jatketaan. Hirveästi polttelee päästä kisaamaan. Jos  nyt saisi tuon aan siihen pisteeseen, että uskaltaisi kisoihin sitä kokeilemaan.

Lili leikki kisoissa siskonsa Ican kanssa. Turisteina olevia pikkupentuja olisi halunnut mennä moikkailemaan, mutta vähän nuoremmalle perrotytölle piti haukkua. Taas oli niin jännää.. Kisojen päätyttyä kepo lähti Kikin kanssa kotiin ja me jatkettiin vielä Ican ja Lilin kanssa metsälenkille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti