sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Piirinmestaruusjoukkuekisassa hopeaa!

Edustamme nyt siis HAU:ta eli Helsingin Agility Urheilijoita ja näin ollen talvikauden viikottaiset treenit on turvattu. Haulla oli piirimestaruusjoukkueisiin haku ja ilmaisin kiinnostukseni, sillä kyseisissä kisoissa saa kisata muutkin kuin kolmosen koirat. Olin ajatellut, että ei me päästä joukkueeseen, sillä varmaan on kolmosen koirakoita ilmoittautunut mukaan. Olin jo sopinutkin ystävien kanssa menoa kisapäivälle, kunnes sainkin tietää että me ollaan joukkueessa. Päästiin kakkosjoukkueeseen, sillä Haun medit olivat viime vuonna voittaneet, joten siksi Hau sai ilmoittaa kaksi medijoukkuetta mukaan.

En yhtään tuntenut joukkuekavereitani, sillä en ole vielä ehtinyt kenenkään tutustua vasta tapahtuneen seuravaihdoksen takia. Löysin kuitenkin yhden joukkuekaverin ja sain häneltä numerolapun. Olen ottanut tavakseni katsoa radan rakennusta jotta saan hahmoteltua ratapiirroksen jo ennen rataan tutustumista. Parhaiten radan näkee kun tuomari mittaa radan ja kävelee sen läpi mittapyörän kanssa. Sitä mä aina kärkyn. Tossakin näki et rata on tosi kiva ja simppeli, ettei mitään vaikeita pyörityksiä tai vaikeeta keppikulmaa. Eka radan pääsi kävelemään joukkueen 1. ja 2. koirakot, joten mä pääsin heti. Hyvä fiilis jäi rataan tutustumisesta, että ei mitään ihmeellistä radalla.

Kikillä on juoksut ihan lopuillaan, mutta silti piti pitää pöksyt jalassa kisa-alueella ja saatiin matto lähtöön. Onneksi kepo hoiti koiran lämmittelyn, kun ei sitä voinut juoksujen takia ottaa kisa-alueelle hengaamaan.

Saatiin lähtöön matto alustaksi ja sitten vaan radalle. Meno näytti tältä.


Olin tyytyväinen että rata meni kivasti ja saatiin nolla! Ajassa hävittiin ehkä jonkun verran noille Suomen huipuille, mikä ei mun mielestä oo ollenkaan huono asia. Eiköhän me vauhtia vielä saada kokemuksen myötä. Puomi ja aa on hitaat ja keinunkin otin rauhassa. Puomille kun saa vauhtia lisää, niin siinä kirii jo ajassa. Eikä nyt vielä ole tarkoitus todellakaan tehdä "sm-kisojen" kontakteja eli vapautus heti kun koira on kontaktilla. Nyt vielä hiotaan sitä että Kiki varmasti pysähtyy. Hitaasti hyvä tulee. Meidän aika oli 33,78 eikä sillä paljon hävitty huipuille. Muutama oli jotka vetivät radan ajassa 27,.. ja 28,.. mutta muuten muut aika lailla samoilla lukemilla meidän kanssa. Että toivoa on! Ehkä mäkin joskus opetan juoksu aan, niin siinä saa taas lisää vauhtia.

Meidän joukkue sai kolme nollaa ja yhden vitosen. Niillä toiseksi paras aika ja hopealle! Aika hieno aloitus Haun riveissä. Palkinnoksi mitali ja Royal Canin lahjakortti, jonka lahjoitin jo eteenpäin.

Tässä vielä pari räpsyä tuloksista. Harmi etten ottanut kaikista tuloksista kuvaa, vois noita aikoja tarkemmin syynätä.


5 kommenttia:

  1. Hienosti meni :) ja tervetuloa HAU:hun.

    T.Maiju, Kikin joukkuetoverin Hipin (jota Laura tänään ohjasi)omistaja

    VastaaPoista
  2. Kiitos tervetulotoivotuksesta! Miksi et ollut itse Hipin kanssa? Onko sulla muitakin vesikoiria Hipin lisäksi?

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Meni eka viesti ihan pieleen ennakoivan tekstinsyötön takia :D Mun toinen vesikoira on Indi 1v., oli kisoissa turistina mukana.Laura halusi kokeilla Hipin kanssa kisaamista. Hippi on Lauran oman koiran Tinkan äiti ja Laura ja Hippi tuntevat toisensa hyvin. Itse oon ollut vähän sivussa tämän vuoden kisaamisesta

    VastaaPoista
  5. Selvä juttu. Jotenkin ehkä lukemieni blogien perusteella ajattelinkin että sulla on toinenkin vesiäinen. Sulla ei taida avointa blogia olla? En ainakaan löytänyt pikaisella surffaamisella. Oon jo pidempään miettinyt et vois olla hauska antaa Kiki jollekin osaavammalle kaveriks agiradalle ja katsoa miten käy. Kiki ois varmasti innoissaan kunhan pääsee vain tekemään.

    VastaaPoista