sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Lohjan möllikisat

Tää olikin poikkeuksellinen viikko, kun päästiin toisiinkin möllikisoihin. Mulla oli yövuoro ja ehdin nukkua noin 1,5 h ennen kisoihin lähtöä, mutta se ei vauhtia hidastanut. Ehkä se oli jopa hyvä, koska en mielestäni jännittänyt ollenkaan. :) Lähdettiin kisoihin porukalla, mukana osa meidän treeniporukasta. Oli tosi kiva olla yhdessä liikkeellä. Pystyi analysoimaan tekemisiään yhdessä ja aina oli kepon käsien lisäksi joku kuvaamassa tai heittämässä lelua maalin saapumisen jälkeen koiralle. Että kiitos vaan tiimille!

Näissä kisoissa sama juttu, eli radan sai mennä kaksi kertaa. Medeissä oli vain 5 koirakkoa, joten oli oikein sopivan lyhyt odotusaika ratojen välissä. Ensimmäisellä radalla saatiin nollatulos. Tällä radalla saatoin Kikin putkiin hyvin tarkasti, koska putkissa ollaan otettu muutamat virheet. Radalla oli tavallaan putki/puomierottelu, mutta siinä ei ollut mitään epäselvää. Varmuuden vuoksi sanoin "täällä", että Kiki ei mietikään putken sijasta puomille menemistä. Puomi ja aa olivat aika liukkaat, ja kun katsoin minien ratoja, niin moni koira otti ne tosi varovasti. Kiki ei niistä hätkähtänyt, mutta ehkä eri pinta aiheutti sen, että puomin kontakti ei ollut täydellinen. Tiistaina päästään treenaamaan kontakteja.
Tässä eka rata.

Toisella radalla ajatuksena oli lähettää Kikiä rohkeammin esteille. Tästä syystä aata ennen olevalla esteellä pystynkin tekemään valssin todella ajoissa, ja silloin tietysti Kiki teki paljon tiukemman kaarteen. Vinkiksi itselle: ennakoi vahvasti valssissa, niin koira tietää ajoissa minne ollaan menossa.
Toka rata oli vähän nopeampi, ja sijoituttiin 2. sijalle! Treenikaverit Tuuma & Liisa voittivat meidän 4 sadasosasekunnilla. Lisäksi mineissä edustava treenikaverikoirakko sijoittuivat myös sijalle 2. Eli hyvä me!! Kisojen jälkeen mentiin pellolle auringonpaisteeseen ja koirat saivat nauttia hetken vapaudesta.


2 kommenttia: