maanantai 16. heinäkuuta 2012

Maalla on mukavaa

Oltiin maalla sukulaisten luona ja siellä päästiin rikkomaan arjen juttuja. Kiki oli tietenkin innoissaan, kun saa kirmata vapaana ja nauttia elämästä. Uintireissulle lähdettiin pyörällä. Kerran aikaisemmin olin kokeillut pyöräillä Kiki vierellä lyhyen pätkän. Ensimmäinen järkytys sille oli jo nähdä mut pyörän päällä. Ei mahtunut sen pieneen päähän, että miksi emännällä on erilaiset jalat.. Sitten kun se siihen tottui, niin pystyin kokeilemaan pyöräilemistä koira vierellä. Maalla pyöräily Kikin kanssa sujuikin oikein mallikkaasti. Pyöräilin hitaasti ja Kiki ravasi tien piennarta pitkin. "Mennään" -käsky on kullan arvoinen, mutta sen Kiki onneksi osaa ja tietää, että silloin myös mennään. Pyöräillessä ei koko ajan voi pysähdellä. Samoin "reuna" -käsky on Kikille opetettu ja se pätee tien oikeaan ja vasempaan laitaan, riippuen siitä kummassa reunassa ihminen on. Näillä eväillä sitten pyöräiltiin pari kilsaa uimarannalle. Myös Kiki pääsi uimaan, koska se oli pieni uimaranta, jossa ei muita ollut. Takaisin tullessa Kikin vauhti alkoi hyytyä ja siksi keksittiin vaihtoehtoinen matkantekotapa. Ei se kovin kauaa korissa viihtynyt, mutta sai olla hetken kyytiläinen.




Viimeisenä kuva Isosta Vasikkasaaresta, jossa oltiin retkellä viime viikolla. Hypättiin yhteysaluksen kyytiin ja matkustettiin saareen. Siellä olikin mukava uida ja viettää helteistä kesäpäivää kavereiden kanssa.

4 kommenttia:

  1. Hui, mikä kyyti Kikillä! Jänskää varmaan, on kun joku lelukoira korissa :)

    VastaaPoista
  2. Kaverilla on borderterrierilleen tarakalla kori, johon kuuluu metallista taivutettu ristikko päälle. Jostain netistä sellainen on löytynyt. Ehkä kiki mahtuis siihen, kun tuollainen pieni on. :)

    VastaaPoista
  3. Aahaha Kiki kyydissä :D Söpö :D T.Mila

    VastaaPoista
  4. Pienen koiran vauhti alkoi hyytyä ;D

    VastaaPoista