torstai 13. joulukuuta 2012

Menoa ja meininkiä

Märkä koira kera hassun ilmeen
Ollaan tällä viikolla oltu ahkeria tyttöjä. On tullut käytyä kaksi kertaa koirauimalassa, sillä ensi viikolla taitaa uimiset jäädä väliin aikataulusyistä. Kuvassa näkyvä poro (tai hirvi se taitaa olla, mutta meille se on poro) on Kikin paras kaveri. Jos poro on vessassa kuivumassa uintireissun jälkeen yrittää Kiki päästä poron luo keinolla millä hyvänsä. Poron odotellessa kuivumista ylhäällä ikkunalaudalla yrittää Kiki ajatuksen voimalla saada poron tipahtamaan omaan suuhunsa. Tässä tilanteessa Kikillä on hyvin intensiivinen tuijotus suunnattuna poroon.

Keskiviikkona olimme metsälenkillä hangessa rämpimässä kavereiden kanssa. Kiki yritti kovasti tekeytyä lumiukoksi!
Kuvat: Laura Larmi (kopiointi kielletty!)

Tuolla se pupu meni!


Kiki lumiukkona ja kaverin nenä

Seuraa johtajaa

Tassujen putsaus ja matka jatkuu

2 kommenttia:

  1. Hui, miten paljon Kikin turkkiin on tarttunut lunta! Kiva kävellä :( Mutta hankikävely on tehokasta jumppaa (itsellekin). Odotan kyllä, että tulee niin paljon lunta, ettei Liinu-sähinkäinen pääse hangessa liikkumaan senttiäkään! Tämä lumimäärä ei vielä ole mikään este, eikä edes hidaste, huoh.

    VastaaPoista
  2. Metsälenkillä Kiki lähti pupun perään, ja tällä kertaa siellä oli pupu, eikä vain hajut jäljistä päätellen. (Siksi se olikin taas hihnassa loppulenkin) Kun lumet oli pahimmillaan tarttuneet sen turkkiin, ei olis päässyt kyllä juoksemaan pupun perään, kun käveli michelin-ukkotyylillä. :)

    VastaaPoista