sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Sylikyydillä ensimmäistä kertaa

Viime viikon sunnuntaina oltiin Lägillä kisaamassa Kikin kanssa. Eka hyppyrata väännettiin nollaa väkisin ja nollahan sieltä tuli, mutta aika hidas nolla. Mua alkoi jo naurattamaan kun Kiki odotti mun kädessä kiinni kiltisti kun sanoin niin ja ihmetteli mikä on seuraava este..

Toisella ragalla, agiradalla olin suunnitellut Kikin jäävän keinulle odottamaan, että pääsen hyviin asemiin jatkon kannalta. Sehän ei jäänyt keinulle odottamaan, mikä ei ole ihme kun ollaan tehty vain nopeita vapautuksia viime aikoina. Otin keinun sitten uudestaan, eikä vieläkään jäänyt ja Kiki pääsi sylikyydillä maaliin. Kovasti se ihmetteli mikä on homman nimi..

Viimeiselle radalle sain itselleni parhaan asenteen. Sylikyyti oli tehnyt tehtävänsä, sillä Kiki odotti nätisti keinulla ja puomilla. Rima tipahti puomin jälkeen, vaikka Kikillä ei tapana ole tiputella rimoja enkä mielestäni ollut sen edessäkään. Tilastorima varmaan sitten. Pääasia että rata oli hyvä ja sujuva.

Ei olla vähään aikaan treenattu aata ja sen alkaa kyllä huomaamaan. Hylkyradalta olisi tullut vitonen aalta. Täytyy taas ottaa boxi käyttöön ja vahvistaa paikkaa. Vähän aikaa sitten tein itseasiassa boxin kanssa tiukkoja käännöksiä aalta, mutta täytynee ottaa pallon kanssa kunnolla aan treeniä että saadaan taas harjan yli laukkaa venymään enemmän.

Ihanaa että Kiki tuntuu nyt olevan kunnossa! Helmikuun fitdogin jälkeen sitä on hierottu ja hoidettu muutamaan kertaan, lisäksi lenkitetty enemmän ja Kiki on laihdutuskuurilla. Kyllä se kunto taas nousee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti