sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Treenilöisiä videolla

Tämän viikon treenit Huippista lukuunottamatta videolla ainakin osittain.

Yllä Lilin aa. Tein ensin yksinään ja se olikin hankalaa, koska ei olla aikasemmin noin tehty. Siksi tein ensin osissa. Ihan hyvältähän tuo näyttää. Hieman hankala palkata ja seurata osumakohtaa samaan aikaan, sillä boxin kanssa se on niin paljon helpompaa. Mutta kyllä mä kehityn tässä. Hyvistä osumista leikittiin enemmän, huonommista sai palkan, mutta otin sen nopeammin pois.

Kiki teki viime maanantaina kepeille persjättöä ja takaaleikkausta, sekä poispäinkääntöä keppien jälkeen esteelle. Muuten hyvä mutta tein käännön myöhässä jolloin Kiki ehti jo kääntyä kunnolla muhun päin ennen kuin hokasi mitä tarkoitin. '

Tiistaina Kiki aloittu juoksut ja oltiin Huippiksessa. Treenattiin erikoisesteiltä tiukkoja käännöksiä. Ei niissä mitään vaikeuksia ollut. Valsseja tuli treenattua samalla ja siinä tarvii kyllä edelleenkin multa napakkaa ohjausta. Muuten valuu ja ihan syystä. Oli kiva tehdä helppoa 18 esteen rataa vastapainoksi Fitdogin haasteille.

Torstaina molemmat olivat Jerry Ketolan hoidettavina. Kikillä selässä edelleen jäykkyyttä, mutta pienemmällä alueella kuin viimeksi. Positiivista. Lili pääsi ekaa kertaa käsittelyyn ja yllätti mut rauhoittumiskyvyllään! Sillä olikin jumia enemmän kuten odottaa saattaa. Sen tyyli kun on tehdä kaikki sata lasissa, niin mitä muutakaan siitä voi seurata.. Jerry sai jumeja hyvin auki ja tsekkaus puolen vuoden päästä. Oli vähän sitä mieltä että sitten kun alkaa Lilin kanssa enemmän harrastaa olis syytä käydä tarkistuksessa tiheästi. Jerry havainnollisti mulle miten takajalat nousi ylös ja aukesi lonkista keskenään aivan eri tavalla ennen hoitoa. Oikea takajalka kiertyi selvästi. Hoidon jälkeen oli jo paljon suorempi. Ei sen tartte kuulemma välttämättä olla mitään rakenteellista "vikaa". Puolieroja toka aina löytyy. Lili oli sitten vastaavasti vasemmalta edestä jumissa, eli ristikkäin. Tiukat käännökset on Lilille vaikeampia oikealle edelleen, johtuisko siitä että oikealta takaa voimattomampi?

Lauantaina mentiin treenimään viime Fitdogin Juhan rytmitysrataa. Lotta ja Ralli tulivat treeniseuraksi. Aika nihkeetä olis yksinään rakentaa tollanen 34 esteen rata.
Tässä nyt nopeana koosteena video, jossa vika hyvä veto. Alun putkijarrua hiottiin taas muutamaan kertaan, mutta huomattavasti vähemmän kuin ekalla kerralla! :D Samoin suoran putken jälkeistä rymityskohtaa ennen aata hiottiin. Meidän seuran kenttä on vähän lyhyempi, mutta leveämpi mitä Juhalla, joten jotkut kohdat (kuten edellä mainittu) oli hieman lyhyemmällä etäisyydellä, mikä toi vähän eri ongelmia kuin mitä Juhalla.

Lopuksi tehtiin vielä puomin alasmenoa niin, että se oli putken painojen päällä. Jos palkkaaja heitti palloa suunnilleen oikeeseen suuntaan Kiki teki juuri kuten haluttiin. Jos taas pallo lensi minne sattuu niin sinne koirakin meni.

Lili teki kääntymistä, jossa taas oikealle kääntyminen vaikeampaa kun ei tee niin tiukkaa kaarretta. Otin käyttöön käskyt "oikee" ja "vasvasvas". Sitten tehtiin etenemistä ja rengasta. Rengas on vaikeampi jos mä oon renkaan vasemmalla puolella. Oikeelta helpompi. No eiköhän se joskus tule valmiiksi sekin! Lilistä videota myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti