keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Kiki kepon kanssa agilityssä

Mulla oli eilen vielä flunssainen olo, joten kepo (=kennelpoika) sai mennä ohjattuihin treeneihin Kikin kanssa. Ne on käyneet ohjatuissa treeneissä ehkä 5 kertaa. Joka kerta niillä on kyllä mennyt tosi hyvin. Kiki ei ota nokkiinsa siitä kuka sitä ohjastaa. Kunhan pääsee tekemään. Toki se antaa palautetta haukkumalla jos ohjaaja on myöhässä.

Sanoin Sadulle et noi vois tehdä vähän jotain helpompaa, mutta samaan rataan kuitenkin tutustui. Satu kyseli että miten ohjaisit minkäkin kohdan ja antoi vinkkejä suoritustavoista. Näillä eväillä sitten kokeilemaan.
Tääkin meni jo aika hyvin! Muutama vaikeampi kohta ei ihan menny niin kuin strömsössä, mut muuten hienosti!

Neljännellä toistolla menivät radan ihan loppuun asti. Ja tää oli kyllä hienoa menoa! Tekemisen meininkiä ja vauhtiakin riitti! Mitä nyt pikkuasioista vois nipottaa, eli ei Kiki vielä osaa (siltä ei ole vaadittu) aan kontaktilla pysymistä jos ohjaaja juoksee täysiä vierestä.. Tai että keinulla olisi hyvä sanoa se "vapaa" ennen kuin on lupa lähteä.

Vikan suorituksen jälkeen kaikki paikalla olleet (seuraava ryhmä odotti jo vuoroaan) antoivat aplodit! :D Kepo oli aika fiiliksissä myös! Ei se näytä kauheen vaikeeta olevan, toi agility, jos ei liikaa mieti vaan menee vaan. Kiki kyllä hoitaa oman osansa sata lasissa. Ehkä pikkasen kade et niillä menee noin hyvin. ;) No ei  mua haittais vaikka kepo kisais joskus Kikin kanssa. Ei Kiki siitä kärsi et sitä eri ihmiset ohjaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti