torstai 12. joulukuuta 2013

Pikkujoulutreenit

Hallin puolikas oli täynnä esteitä. Meille näytettiin 10 ensimmäistä estettä ja loppu piti soveltaa. Aikaa jokaisella koirakolla oli ensin 3 minuuttia. 3 minuuttia on todella pitkä aika juosta rataa! Hauska idea kyllä. Ensimmäisen kymmenen esteen jälkeen piti esteitä poimia sitä mukaa kun niitä tuli eteen. Siinä sitten huomasi miten oma kunto loppui, miten ohjasin miten sattui, ohjauskuvioista oli käytössä ainoastaan valssi (sillä on helpoin kääntää kun on auttamattomasti myöhässä) ja tein sentään jokusen saksalaisen tai niistopersjätön (sillä ne olin opetellut ensimmäisten 10 esteen rataan ja menin samoja kohtia uudestaan). Oli hyvin masentavaa kuulla valmentajan huutavan: "enää 2 minuuttia!". Enää?? Vasta minuutti mennyt paremminkin. Hauskaa kyllä oli!

Juoksemisen jälkeen syötiin nyyttärieväitä ja otettiin toinen kierros niin, että oli VAIN minuutti aikaa. Siihen lähdinkin ihan eri tsempillä, sillä minuutti on mentävissä. Minuutin juoksemisen jälkeen sain ohjeeksi kokeilla vielä leijeröidä aalle keppien takaa, ja sehän sujui. Pitää kyllä jatkossa uskaltaa kokeilla leijeröintiä, mikäli kisaradalla sopivia kohtia eteen tulee.

Lili oli toki mukana treeneissä aiheuttamassa ihastusta. Tosi rohkeasti se tutki hallia ja leikki lelulla. Rohkeasti se myös menee ihmisten luo mikäli nämä kutsuvat luo. Esteisiin se otti tuntumaa kurkistamalla putkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti