tiistai 17. joulukuuta 2013

Lili kyläilee

Päivät menee niin haipakkaa, etten ole ehtinyt kirjoitella pennun kuulumisia. Kauheesti ollaan kaikkea tehty.

Viime torstaina käytiin Tapiolassa pyörimässä. Rapsuttelijoita riitti ja Lili meni rohkeasti moikkaamaan ihmisiä. Mustissa ja mirrissä se nuohosi hyllyjen alla, sillä sielä löytyi leluja. Aarrejahdissa selvästi. Ostettiin samalla kongin minikokoisia vinkupalloja. Isompi otus halusi kanssa leikkiä niillä ja tuhosi yhden tietenkin saman tien. Oli se kivaa niin kauan kuin kesti.

Perjantaina mentiin kyläilemään ja Lili pääse tutustumaan lapsiin iältään 8 kk, 4 ja 6 v. Ei niissäkään mitään ihmettelemistä, syliin vaan tuumasi Lili. Pienimmän lelut piti tosin varastaa. Pienimmillä näytti olevan samat kiinnostuksen kohteet.

Lauantaina olin töissä messarissa ja koirat pääsi illaksi hoitoon. Lilin eka hoitokerta.

Sunnuntaina meillä kävi vieraita ja lapsi vähän yli 1 v. Sitten lähdettiin vielä kaverin luo treeniporukan pikkujoulun viettoon, jonne siis Lili pääsi. Lilin lisäksi paikalla oli 4 aikuista koiraa. Tuollakin Lili meni lattialla istuvien ihmisten sylistä syliin ja yritti hammastella. Koiristakin se vähän kiinnostui. Kettuterrierin kanssa niillä oli hyvä leikki - Lili oli sylissä ja huitoi tassulla innokkaan kettuterrierin naamaa. :) Yksinolokin sujui sunnuntaina minuutin vinkumisella. Hyvä Lili!

Maanantaina mentiin taas kyläilemään ja tällä kertaa paikalla 5 lasta + aikuiset. Sitten käytiin vielä toisessa kyläpaikassa. Näiden reissujen jälkeen Lili on onnellinen päästessään autoon nukkumaan. Se on kyllä hyvin sisäistänyt sen, että autossa nukutaan. Olenkin nyt jättänyt sen autoon kotiin tullessa ja mennyt samalla Kikin kanssa lenkille. Siellä se on edelleen nukkunut kun olen mennyt hakemaan.

Lili on siis edelleen pentuaitauksessa yksinollessaan. Pentuaitauksessa on tähän asti ollut vahakangas suojaamassa lattiaa, mutta nyt se on keksinyt että sitähän on oikein kiva repiä, jolloin vesikupista loiskahtelee vettä. Onneksi on pissa-alusta vesikupin alla, joten siihen ne vedet on kivasti imeytyneet. Jossain vaiheessa kokeilen mitä nuo tuumaavat kun jätän ne yksin ja Lilikin saa olla koko kämpässä. Todennäköisesti se keksii vaan enemmän askarreltavaa..

Kuvia ei nyt tulekaan, sillä tietokone näytti uhkaavasti kaatuvan ja kaikki tärkeä pelastettiin ulkoiselle kovalevylle. Toistaiseksi tää kuitenkin vielä porskuttaa.  

Allaolevan kuvan sain napattua kirjoitettuani tän tekstin. En huomannutkaan että molemmat oli mun jaloissa tietokonepöydän alla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti