keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Pennelin kuulumisia

Kuvat ovat valitettavasti heikkolaatuisi kännyräpsyjä. Tässä taloudessa ei omisteta kunnon kameraa.Lili on ollut oikein hieno pentu! Joka päivä meillä on käynyt joku kylässä, tai sitten ollaan kyläilty muualla. Joka paikassa pitää ensi tilassa kiivetä ihmisten syliin. Kaikkihan ovat paikalla ihan häntä varten. :) Lili pääsi ihmettelemään 8 kuukauden ikäistä vauvaa. Ei se näyttänyt sen mielestä kovin ihmeelliseltä, vaan aika pian Lili meni varastamaan vauvan lelut. Lili löysi myös lasten leikkipuhelimen, jota meni tökkäämään nenällään ja sehän alkoi ääntelemään. Sitä piti vähän kummastella. Autoilu kyläpaikkoihin on sujunut oikein mallikkaasti. Nyt kun on ollut kuitenkin aika kylmä, on Lili saanut autoilua varten takin päällensä ja sitten olen vielä käärinyt sen fleece-viltin sisään, jossa se on tyytyväisenä nukkunut. Kapalointi tunnetusti rauhoittaa vauvoja. ;)
Takki päällä kun kellahtaa ei pääse enää pystyyn
Lilillä on hieno Pomppa lainassa, siitä iso kiitos Tainalle! Nyt Lili jo osaa kävelläkin Pomppa päällä, eikä tarvi enää keulia ja peruuttaa.

Penneli vaikuttaa todella sopeutuvaiselta ja selväpäiseltä. Eri paikoissa se tutustuu asioihin suht rauhassa, mutta menee kyllä rohkeasti tutkimaan. Jos on jotain jännittävää se toki juoksee jalkoihin, mikä onkin ihan tervettä verrattuna siihen että lähtisi pinkomaan minne sattuu. Yhtenä päivänä ulkona ollessamme Lili säikähti Kikin intoa ja juoksi ohi kulkevien tyttöjen jalkoihin turvaan. Yllättäen tytöt eivät olleet ollenkaan pahoillaan tästä välikohtauksesta. Tuo on niin syötävän söpö! <3.

Kikin läsnäolo rauhoittuu Liliä edelleen. Lili menee kyllä nyt rohkeasti Kikin luo, mutta juoksee sitten karkuun jos Kiki on liian innokas leikeissään. Ja on Lili muutaman kerran koetellut rajojaankin. Tänään aamulla ihmettelin Kikin murinaa. Penneli oli haistelemassa Kikiä, mikä ei Kikille juuri sillä hetkellä sopinut ja Kiki sanoi kerran mur, ei mitään reaktiota, sitten toisen kerran mur, ei vieläkään mitään. Kolmannella murahduksella Lili tajusi lähteä litomaan. Kiki saa toki itse määrittää rajansa. Todella kivaa on se, että Kiki alkaa vihdoin hyväksyä yhteiset lelut. Se on jopa mun kannustuksesta välillä antanut Lilin viedä sillä olleen lelun.

Lili vaikuttaa olevan alustavarma. Pentulaatikon putki ja tasapainolauta on varmasti vaikuttanut tähän. Oltiin eilen kokoamassa Variocagea toimistolla ja häkin metalliosat olivat levällään lattialla. Lili ei edes miettinyt vaan juoksenteli suoraan niiden yli. Kiva että joka asiaa ei tarvitse ihmetellä.

Yksinoloa on edelleen harjoiteltu. Tänään laitoin pennun aitaukseen sen ollessa hereillä. Piippasi ensin 5 minuuttia, oli hetken hiljaa ja sitten taas 5 minuuttia kunnes nukahti. Yöt menee tosi kivasti hiljaa nukkuen. Nyt täytyis vaan alkaa poistua itse asunnosta. Pentuaitaus on tähän asti ollut eri huoneessa, joten näköyhteyttä sillä ei ole ollut. Toivottavasti helpottaa sitten sitä kun on ihan oikeasti yksin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti