perjantai 15. kesäkuuta 2012

Torstain agitreenit


Aloitettiin uusi kurssi Järvenpäässä. Mukavaa päästä ulkokentälle treenailemaan. Ehdin jo kuvitella, että kyseessä olisi nurmikenttä, mutta hiekkakenttä se olikin. Tien toisella puolella on kyllä peräti 3 nurtsikenttää, mutta niille ei ole asiaa, kun ovat toisen seuran kentät.

Puomi oli taas eri juttu, kun sehän oli ihan erilainen kuin hallitreeneissä. Muutaman kerran meni ohi, mutta sitten taas joka kerta hienosti. Alku näyttää olevan hankalaa, kun ne namit houkuttais ja maata pitkin pääse nopeemmin. Sitten kun se kerran menee puomin, niin ei enää ohi mene. Sitten tehtiin puomi-putki-este (valssi) - muuri- este rataa. Mä ehdin kyllä tehdä valssin hyvin, mutta eka kerralla Kiki hämäänty maassa istuvaa valokuvaajaa eikä päästy muurille asti. Seuraavalla kerralla sama juttu, mut kai mun ohjaus ei ollut tarpeeksi selkeetä. Sitten jo päästiinkin loppuun asti hienosti. Eikä oltu muuten ennen jatkettu puomilta esteelle. Alkuhaparoinnin jälkeen sekin sujui. Kiki vaan vielä jää siihen kontaktille (mikä on tietenkin tarkoitus), niin mä en meinaa malttaa odottaa.

Seuraavaksi tehtiin puomi-putki-este- takanaleikkaus - este -este rataa. Takanaleikkausta en suoralla ole koskaan tehnyt, ja käsien asennot oli hakusessa. Mut tosi hienosti Kiki sen hokas ja irtoskin hyvin. Tällästä voisi omatoimisesti enemmän treenata.

Omatoimisesti tehtiin verkkokeppejä. Ihan vikana uskallettiin ottaa muutama kerta Aata, kun Kiki on jo kohta (tänään) vuoden. Kikimäiseen tyylin se lähti aalle hienosti namin perässä eikä jännittänyt yhtään. Toisella kerralla se meni jo vauhdilla ja mä en meinannut pysyä mukana, kun tarkoituksena oli pysäyttää se harjalle, ettei vauhtia tule liikaa..

Tuli muuten samalla hyvin ohitustreenejä, kun tuolla 4 kentällä oli agilityn treenajia ja kaikki lämmitteli / jäähdytteli hiekkatiellä. Ekaa kertaa ohiteltiin hölkässä muita ja sekin näytti sujuvan oikein hyvin. :D On mun koira jotain oppinut ja sisäistänyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti