lauantai 23. kesäkuuta 2012

Retki Helsinkiin

Tunnetusti juhannuksena ihmiset pakenevat kaupungista maalle. Mekin oltais tehty niin, jos mä olisin ollut vapaalla. Päätettiin käyttää tilaisuutta hyväksi ja tehdä koiran kanssa retki Helsingin keskustaan, kun kaupunki on hieman rauhallisempi. Hypättiin bussiin ja ajettiin Kamppiin. Kiki on nyt luokiteltu pikkukoiraksi, joten se sai bussissa matkustaa sylissä. ;) Jos se istuu lattialla se vinkuu, joten nyt oon antanut periksi ja otan sen syliin, kun sen pystyy ottamaan syliin. Bussissa matkustamista pitäisi kyllä harjoitella enemmän. Talvella mentiin treeneihin muutama pysäkki  bussilla, mutta kesällä ollaan kävelty treeneihin. (tai menty autolla) Kamppi oli Kikin mielestä aika jännä. Siellä oli ihmisiä juhannuksesta huolimatta. Vastaan tulevalle koiralle piti tietysti haukahtaa, kun oli niin jännää.
Kaupungilla kävelyssä ei Kikin mielestä ollut mitään ihmeellistä. Yleensähän se kävelee pitkällä hihnalla edessä, mutta hyvin se hyväksy lyhyen hihnan ja käveli meidän välissä. Käveltiin Espaa ja Kasarmikatua pitkin Kaivopuiston rantaan. Cafe Carusellin terassille piti tietenkin mennä. Lokit ei onneksi tuolla terassilla häiritse, mutta varpuset etsii ruoan murusia ja Kiki rauhassa katseli vieressä tepastelevia lintuja. Ymmärsi hyvin ettei ole hänen asiansa niitä ajaa pois apajilta.
Bussissa

Cafe Carusellin terassilla

Lisää kuvateksti

Piknik-eväät - nakkeja pullossa

Terassilta suunnattiin Kaivopuistoon piknikille. Levitettiin viltti nurmikolle ja eväät esille. Kiki ehti lipasta tuorejuustoa ennen kuin me huomattiin mitään. Patonkia sen piti vähän myös nuolasta. Ajatteli että yhteiset eväät maahan katettu. :) Sai se kuitenkin muovipulloon nakkeja, ettei tarvinnut olla pelkästään vesi kielellä. Tarpeeksi loikoiltuamme lähdettiin takaisin Kamppiin. Osan matkaa käveltiin ja osan matkaa mentiin ratikalla. Kikille ensimmäinen kerta. Oikein mallikelpoinen kaupunkikoira Kikistä varmasti tulisi. Kikin näkökulmasta asfalttia vaan on liikaa, kun pissapaikkaa piti odottaa kunnes tuli nurmikkoa vastaan. Kampista matkustettiin jälleen bussilla kotia kohti. Kotona Kiki oli kyllä väsynyt, tuli niin paljon uusia juttuja ja ärsykkeitä.

Illalla kävästiin beach agilityssä. Uudella agikentällä oli vähän turhan paljon pehmeetä hiekkaa. Aika haastava pohja. No ei me tehtykään paljon mitään. Rengas meni hienosti, siinä ei mitään ongelmaa. Sitten tehtiin puomia ja aan kontakteja. Kevyet omatoimitreenit oli. Ei tolla pohjalla kyllä ihan hirveesti viitsis tehdä, kun on sen verran raskas. Käännöksissä huomasi, että koira sutii..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti