perjantai 22. kesäkuuta 2012

Jumppaa

 Viikko onkin vierähtänyt viime kirjoituksesta. Kuluneen viikon aikana ollaan Kikin kanssa hölkkäilty, jumppailtu, venytelty..Käytettiin koulun pihalla lasten leikkivälineitä hyväksi. Viereisessä kuvassa harjoitettiin takapään hallintaa. Jossain lehdessä oli vinkki, että laittaa vadin nurinpäin ja koiran etujalat vadille, takajalat kiertää maassa vatia ympäri. Sama toisinpäin, eli takajalat vadille ja etujalat kiertää vatia. Opettaa koiralle etu- ja takapään hallintaa. Ollaan muutaman kerran kokeiltu ja se onkin aika vaikeeta saada maassa olevat jalat liikkeelle. Kikille oli helpompaa pitää takajalat vadilla ja etupäällä seurata namia, siinä tuli itsestään kiertoliike. Tätä täytyy vielä harjoitella.

Alemmassa kuvassa Kikin uusi lelu. Pallo jossa on naru. Se oli aivan huippu! Kiki osaa leikkiä itsekseen leluilla, ja se piti narusta kiinni heilutellen palloa. Samalla tietenkin iloisesti laukaten keinuhevoslaukkaa ympäri peltoa.

Täällä kyllä punkkeja riittää. Käveltiin heinikossa ja sen jälkeen poimin Kikin turkista käveleviä punkkeja.. Edellisen punkkiaineen teho oli ilmeisesti hiipumassa, koska kaksi minipunkkia tassuista löytyi. Ilman punkkiaineitta ei voi valitettavasti olla, koska heti ne iljetykset iskee..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti