perjantai 22. kesäkuuta 2012

Aksaa

Torstaina oli jälleen agitreenit. Ensin tehtiin este - pöytä- muuri - u-putki - este - este sarja ja se menikin oiken hyvin. Kiki odotti kiltisti pöydällä. Sitten piti tehdä sama, mutta niin, että itse en olekaan putken suun edessä lähettämässä, vaan siellä takana, eli että koiran pitää tajuta lähteä ikään kuin mua vastaan putkeen. Siis seisoin rintamasuunta koiraan päin. Se olikin ihan liian vaikeeta meille. Kiki meni sinne putkeen, mut ilmeisesti auringon varjosta se näki että mä en oo enää siinä ja käänty putkessa ja tuli samaa reittiä ulos. Mäkin turhauduin totaalisesti.. Kyllä se sieltä sitten lopulta meni. Tiedänpähän sen, että en tule käyttämään tälläistä ohjaustekniikkaa ainakaan vielä.



Sitten tehtiin este - rengas - putki - este, valssi - este -este. Rengas olikin yllättävän vaikee. Sitä ei kyllä olla montaa kertaa tehty, eli sitä täytyy treenata lisää. Kiki meni renkaan vierestä ohi. Jos mä kurkistin renkaasta niin silloin se hyppäs renkaan. Jos olisin yrittänyt ohjata vierestä, niin ei hypännyt. Pätkä itsessään meni kivasti ja Kiki alkaa jo vähän irtoamaankin suorilla. Jee!



Sama pätkä tehtiin vaihtaen valssi persjättöön eli sokkariin (video alla). Sehän meni kanssa kivasti! Kokeiltiin vielä samaa pätkää takana leikkauksella, eikä siinäkään mitään ongelmaa. Ja vielä niin, että tein valssin jo putken jälkeen. Ei fiksuin reittivalinta, mutta mä tiesin että Kiki menee ne esteet, vaikka mun linja ei oliskaan kaikista optimaalisin, ja sehän meni. :)



Tässä vielä muutamia kuvia aan kontakilta, jota treenattiin siis pelkästään, ei menty koko aata. Puomia tehtiin myös pari kertaa niin, että avustaja heittää namit vasta kun Kiki on 2on-2off asennossa. Ja se toimi hyvin!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti