maanantai 26. elokuuta 2013

Täällä juostaan

Kikillä alkoi eilen kolmannet juoksut. Edellisistä on vähän yli puoli vuotta. Ei tässä muuten mitään ihmeellistä toki ole, mä vaan en ajatellut asiaa ihan loppuun asti. Sunnuntaiaamuna Kiki näytti siltä että aloittaa juoksun millä hetkellä hyvänsä. Ihan unohdin koko asian ja ilmoittauduin sekä maksoin ensi viikonlopun kisat. Iltapäivällä mentiin lenkille ja huomasin että tosiaan se tiputtelee. (Tähän sellanen kädellä otsaa lyövä hymiö). No ei se mitään, sitten vaan viestiä kisajärjestäjälle että juoksut alkoi.. Lupasivat palauttaa rahat.

Olin vähän ajatellutkin että voitais pitää muutama viikko agitaukoa sitten kun Sadun viikkotreenit loppuu ja ennen kuin uuden seuran ohjatut treenit alkaa. Nyt ei voida tauolle täysin jäädä, sillä pöksyt jalassa saa treenata enkä raaski vikoja treenejä myydä. Muuten sitten otetaan rennommin treenailujen suhteen ja ollaan kisatauolla tietty. Harmi sinänsä - mielellään oltais tauolla sitten kun on kylmää ja inhottavaa ulkona ;).

Voi hyvinkin olla että Kiki joutuu eläinlääkärin pöydälle steriloitavaksi jossain vaiheessa. Jalostukseen siitä ei ole, niin miksi ei helpotettais meidän elämää ettei tarvis juoksuja miettiä. Kikillä on kyllä olleet vaivattomat juoksut ainakin tähän mennessä. Sen käytös ei juuri muutu, ehkä se on vielä himpun verran enemmän hellyyden kipeä, mutta yhtä reipas se on ja jaksaa touhuta. Eniten mietityttää se, että jos Kiki muuttuu steriloinnin myötä vielä enemmän päällepäsmäriksi muiden koirien suhteen. Kokemuksia narttujen steriloinnin vaikutuksista otetaan mielellään vastaan!!

Tänään meillä juostaan muutenkin. Ihmiset saa suunnata hölkälle vähän illemmalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti