tiistai 20. elokuuta 2013

Epistelemässä

Taina, Loki ja Fiona olivat menossa Agry cuppiin mölleihin ja mä sitten tuppauduin mukaan kisaavien radalla. Kiitos Taina kyydistä ja seurasta! Ajatuksena oli harjoitella - mikäli rata sen mahdollistaisi - esimerkiksi kepeillä edistämistä kisaolosuhteista. No valitettavasti se ei tällä kertaa onnistunut, mutta muuten saatiin hyvää kisatreeniä. Tuomarina oli Anne-Mari Tenhovalo ja hänellähän on itselläänkin Espanjanvesikoira. Rata oli aika kiva, jotain vähän erilaista kumminkin, mutta ehkä 1-luokan tasoa?! No me kyllä hyllytettiin kasiesteellä jossa oli sellainen pyörityskohta (mölleillä oli sama ja moni niistä meni paljon paremmin tän kohdan ;) ). Tiesin että suoran jälkeen tiukka käännös on meille ansa, joten yritin suhinalla jarruttaa. Pyörituskohdassa olis ehkä pitänyt selvemmin ottaa Kiki haltuun, niin se ei ois päässyt hyppäämään samaa estettä uudestaan toisesta suunnasta. Muuten mun mielestä rata meni aika kivasti. Kepit löyty hienosti ja painava puukeinu meni hyvin. Aan ja puomin kontaktit just niin kuin piti. Toki edelleen jossain vaiheessa olis tarkoitus tehdä kontaktit niin että mä jatkan juoksemista, mutta nyt riittää vielä hyvin se että itsekin pysähdyn. Tossa radalla tuli muuten vähän kiire puomilla. Toki vielä odotan keinun luona enkä lähde pinkomaan Kikin päästessä keinulle. Että jos olis ollut juoksukontakti puomilla niin olisin kyllä ollu pahasti myöhässä.


Toinen sama rata meni vielä huonommin. Kiki suihkas seiskahypyltä suoraan eteenpäin hypylle numero 13 ja siitä hyl. En vissiin sitten ollut jarruttelemassa niin paljon kuin edellisellä radalla.

Ai niin ja mun kaveri oli kuvaamasa järkkärillään. Laitan kuvia heti kun hän ehtii niitä pistää mulle. Onpa kiva saada agikuvia Kikistä!

Tässä mietiskelin että ihan sellaista flow-fiilistä ei ole vähään aikaan tullut rataa tehdessä. Toki me ei mihinkään super flow-tiloihin ehkä vielä näillä taidoilla päästä, mutta muistan joitain treenejä, missä me on vaan menty ja kaikki on vaan sujunut ikään kuin itsestään. Sitä odotellessa..

Tänään pääsee taas Satun treeneihin niin josko sieltä sitä fiilistä löytyis. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti