torstai 15. elokuuta 2013

Edelleen välistävetoja ja kepeillä edistämistä

Omalla treenivuorolla haluttiin jatkaa välistävetojen treenaamista. Rimat oli minikorkeudessa, mikä ehkä osaltaan teki mulle kiirettä. Kolme välistävetoa peräkkäin, niin meinasin vähän jäädä jälkeen. Muutamaan kertaan piti kokeilla ennen kuin sain kaikki menemään peräkkäin hyvin. Tossa oli häiriönä ensin puomi, johon Kiki meni. Sitten yhdellä kerralla se suikkas putkeen. Oli vähän intoa koiruudella! No mutta sehän on hyvä vaan.
Tän lisäksi tehtiin muutamat puomit ja aat. Aalla sain sen kerran varastamaan, kun en sanonut "koske". Muuten palkkasin sen vasta vapautuksen jälkeen, en palannut Kikin luo sen ollessa kontaktilla. En oo keksinyt vielä keinoa millä saisin treenatessa Kikin tekemään juoksu-aan, niin kuin se on pari kertaa kisoissa tehnyt. Viime kisoissahan ennen aata tuli takaakierto + sokkari ja sokkarihan on kiihdyttävä ohjauskuvio. Sitä vois kokeilla ennen aata, josko sillä sais hämättyä Kikin juoksemaan läpi aasta.

Tehtiinhän me muuten muutamat a-putki erottelut. Melko hyvin meni. Yllätyin vaan siitä, että kun laitoin Kikin putkeen ja lähdin nopeasti toiseen suuntaan, niin se tuli putkesta takas. Että saa totakin näköjään harjoitella. 

Tässä vielä persjättö kepeillä. Oon niin iloinen mun taitavasta koirasta kun se kestää persjätön kepeillä! Hiljalleen uskallan alkaa lisätä muutakin häiriötä.
Meidän treenijengiin on tullut uusi jäsen, reilun vuoden ikäinen manssityttö. Kiki on hyvin kiinnostunut siitä ja yrittää ei niin hellävaraiseen tapaan saada sitä leikkimään. Välillä Kiki käy räksyttämässä toisen naaman edessä. Verkat tehdään toistaiseksi vapaana metsässä ja toisinaan olen ottanutkin Kikin remmiin, jollei se tajua jättää toista rauhaan. Saa vähän aikaa rauhoittua remmissä kävellessään.

Ai niin, Kikin kannus-anturan haavakin on jo parantunut. Tehokuuri Betadinella putsausta ja Vetramil-rasva päälle joka lenkin jälkeen teki tehtävänsä. Ei tartte enää sukkaakaan pitää.
P.S. Päästiin agilityseuraan!! Viikottaiset treenit talvikaudella on siis turvattu! Aika mahtavaa. Varsinkin kun nyt on niin ikävästi ettei viikottaiset Satun treenit jatku. :/

P.P.S. Lisäilen ratapohjat joihinkin aiempiin Satun treeneihin, jos jotain kiinnostaa niitä katsoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti