keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Seuraavana Iso Vasikkasaari

Mun vapaapäivät on rankkoja Kikille, kun päivät tuppaa olemaan täynnä ohjelmaa. Päivällä käytiin ensin kentällä treenaamassa agia. Tai mä en varsinaisesti treenannut Kikin kanssa, vaan sisko ja sen mies saivat kokeilla agia Kikin kanssa. :) Kiki kiltisti menee kunhan joku vähän kertoo minne mennään. Rakensin niille ympyräradan, jossa oli muutamia hyppyjä, pari putkea ja puomi. Ensimmäisellä kerralla sisko oli vähän myöhässä ja mä huusin sitten että sano putkeen. Kiki tais ehkä mennä mun käskystä sinne putkeen, mutta väliäkö sillä. Hauskaa niillä näytti olevan. Isabella-vanhus (kohta 9-vee) sai tehdä ihan matalia hyppyjä ja putkea. Ihan innoissaan sekin oli, tosin se taisi enemmän seurata kädessä olevaa juustopalaa kuin varsinaisesti innostua esteistä. Siskon mies sanoikin, että Kiki on mallia ferrari. Aina valmiina ja kiihtyy nollasta sataan hetkessä. Isabella on lähes puolet isompi kuin Kiki, vaikka onkin samaa rotua ja samaa sukupuolta. Isabellaa kuvaa maasturi, joka menee tasaisesti mutta tarvittaessa suorituskykyä löytyy. Hyvä työkoirahan Isabella olis - se ottaa rennosti niin kauan kun ei tehdä mitään. Sitten kun tehdään tekee kyllä täysillä. Hyvinhän se viime kesänä lampaita paimensi omalla rauhallisella tyylillään.

Treenien jälkeen lähdettiin Isoon Vasikkasaareen. Ilma oli aamulla tosi lämmin, päivemmällä alkoi tuulla. Ajateltiin kuitenkin, että eiköhän saarelta jonkun hyvän kohdan löydä, jossa voi aurinkoa ottaa.
Lautalla
Kyllä me ehkä tunti pari ehdittiin ottaa aurinkoa, ennen kuin alkoi isompia pilviä kertymään taivaalle ja tuuli yltyi. Siinä vaiheessa suurin osa ihmisistä oli varmaan jo lähtenyt saarelta, joten saatettiin vallata yksi grillikota ruoanlaittoa ja tuulensuojaa varten. Hyvät pihvit paistettiin lisukkeineen ja syötiin rauhassa. Kotavahdit Kiki ja Figo pitivät huolen siitä, ettei liian moni eksynyt grillikotaan. ;) Ai niin - aurinkoa ottaessa piti välillä ottaa koirat hihnanpäähän joutsenperheen tulessa liian lähelle rantaa. Ei haluttu ottaa riskiä koirien joutumisesta joutsenten hyökkäyksen kohteiksi.. Ruoan jälkeen lähdettiin takaisin lautalle, sillä alkoi tulla kylmä. Mullakin loma vielä edessä niin toivoisin kovasti lisää lämpimiä kesäpäiviä! Ei hellekesä voi vielä olla ohi.. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti