maanantai 15. heinäkuuta 2013

Lenkillä Luukissa

Aurinkoiset vapaahetket täytyy käyttää hyödyksi. Kerrostaloasujana liian harvoin tulee vaan hengailtua ulkona, joten on kivempaa ottaa selkeä päämäärä ja lähteä vaihtelun vuoksi pois tutuista maisemista lenkkeilemään jonnekin muualle. Luukki on mulle tuttua nuoruudesta, joten siksikin sinne oli hauska lähteä. Päädyttiin kävelemään noin 10 kilometrin lenkki. Heti Hepolammen kohdalla iski nälkä ja pysähdyttiin syömään eväitä. Kiki sai tyytyä kepin pureskelemiseen. Kikillä oli valjaat ja niissä joustavalla hihnalla juoksuvyö kiinni. Tuo yhdistelmä on kyllä niin kätevä kun saa omat kädet vapaaksi. Alkumatkasta tuli jonkun verran ihmisiä vastaan, niin oli helpompi pitää koira kiinni.




Mäki voisin maistaa
Sää oli oikein mahtava! Lämmintä, tuuli vähän puhalsi niin ettei ollut aivan liian kuuma. Harmi vaan ettei Kikiä voinut päästää uimaan korvan takia. Tai eihän siellä toki muutenkaan saisi koiria uittaa.. Matkan varrella oli muutamia grillauspaikkoja joissa oli grillit kuumina. Ihmettelin kun Kiki jäi jälkeen musta ja se olikin päässyt sitten osalliseksi jonkun eväistä. Sillä oli suussa tikun päässä oleva broilerin filee.. Kauan se ei siitä saanut nauttia kun ikävä emäntä kaapi loput pois suusta. Ihan kiva että ihmiset jättää maahan tollasia aarteita.


Laatikkoon änkeytymisen lisäksi olen alkanut naksutella Kikille cik/cap kiertoja. Pöydänjalka toimi ensimmäisenä kierrettävänä asiana. Aloitin vasemmalta kiertämisen ja sen Kiki tajusi tosi nopeasti. Nyt myöhemmin olen myös ottanut mukaan oikean kautta kierron. Nimeä ja suuntaa Kiki ei vielä osaa yhdistää. Tähän sitten pitää vielä lisätä vauhtia kunhan päästään ulos tekemään näitä kiertoja. Laatikkojumpassa voitaisiin taas ottaa pienempi laatikko käyttöön. Sellainen pitäisi vaan hommata jostain. Astetta pienemmän löysin, mutta se oli pyöreä hattulaatikon kansi joten ei ehkä ihan niin hyvä. Siinä on ehkä liikaa tilaa kuitenkin.
Tässä ensimmäiset treenit pöydänjalan kiertämisessä.

P.S. Kiitos Taina vinkeistä converterin suhteen. Sillä saatiin vihdoin videot toimimaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti