torstai 18. heinäkuuta 2013

Keksilaatikon uusi elämä ja kepittelyä

Kiki on jo aika etevä änkeytymään kaikkine neljine tassuineen laatikkoon. En löytänyt sopivampaakaan laatikkoa, joten Kiki sai mennä lasivuokaan. Ei näyttänyt sen pinta yhtään häiritsevän. Sinne se taas asetteli tassunsa kunhan oli saanut ensin pähkäiltyä miten päin kaikki tassut vuokaan mahtuisivat.
Kun tämä meni niin hyvin, niin etsin kaapista astetta pienemmän keksilaatikon. Isoisän parhaat -laatikko toimi oikein hyvin. Sekään ei ollut Kikin mielestä liian pieni. Sinne vaan tassut laatikkoon näytti se tuumaavan. Namipalkalla teen mitä vaan.
Pöydänjalan kierrot on myös edistyneet hyvin. Käytän vielä käsiapua kun sanon oikee ja vasen. Tein kiertoa Sporttiksella estetolpalla ja johan saatiin vähän vauhtia. Pitää kyllä jatkossa tehdä ulkona/treenipaikalla lelupalkalla, niin saa oikeasti sitä draivia. Tänään kauppamatkalla tein lyhtypylväällä, mut selkeesti Kiki ei nyt ollut ihan niin innoissaan tekemässä. Eli lelua tarvitaan jos haluan tähän draivia.


Keskiviikkona Sporttiksella oli tarkoituksena tehdä kovasta vauhdista kepeille lähettämistä. Pienellä puolella ei ole niin hirveästi tilaa, ja jotenkin itsenäisissä treeneissä mä en saa ehkä itseeni tarpeeksi sitä meininkiä. Koitin ottaa kepeille Kikin kanssa hyvän vauhdin ja vedätin kepeillä myös aika paljon. Jonkun kerran sille tuli kiire mun perään ja tuli huti. Sitten otettiin uudestaan ja hienosti korjas. Ihan lopuksi kokeilin vielä josko se kestäis kepeillä jonkunlaista leijeröintiä. Jäin sivusuunnassa aika kauas ja keppien loppupuolelle menin itse keinun toiselta puolelta. Nappisuoritus Kikiltä! On se hieno! 


Puomia piti taas treenata vauhdin lisäämiseksi sen loppuosalla. Ensin laitoin targetin namilla ja oli ihan ok vauhti. Toisella toistolla vapautin ja heitin lelun. Kolmannella toistolla targetilla oli taas nami muistaakseni, mutta Kiki ei syönyt sitä kun odotti vapautusta ja lentävää lelua. Tällä toistolla puomin loppuosa oli selvästi nopeampi. Lentävä lelu siis toimii. Aiemminhan tein joskus etupalkalla ja se sai vauhdin vain hidastumaan, kun Kikin piti hillitä itsensä ettei menis lelulle. Mutta tämä vinkki taas näytti kyllä toimivan oikein hyvin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti