perjantai 21. joulukuuta 2012

Joulua odotellessa!

  






HYVÄÄ JOULUA!


Täällä ollaan jo aivan joulutunnelmissa! Emännällä on loma ja sehän tarkoittaa sitä, että nyt on ollut aikaa tehdä heti aamusta pitkiä metsälenkkejä tai kahlata lumihangessa niityllä. Eilen käytiin myös koirauimalassa ihan kahdestaan ilman koirakaveria. Ehtipä Kiki hurmata sukulaisiakin jo. Kikillä on sellainen tapa, että kun joku rapsuttaa sohvalta sitä, niin ei aikaakaan, kun rapsuttaja huomaa saaneensa koko koira syliin. ;) Kiki huomaamatta hivuttautuu parempiin asemiin.Tämä tapa soveltuu tietenkin vain koirista pitäville rapsuttajille.


Eilen saapui mun joululahja eli kepit! Niistä sitten lisää. Tänään on illalla vielä agitreenit ja sitten pääsemme joulun viettoon. Jouluaattona meillä onkin 3 perroneitiä samassa paikassa. Jostain syystä tähän perheeseen on perroja kerääntynyt. ;) Hyvä että kaikki ovat narttuja, niin ei ole väliä juoksujen sun muiden kanssa.

Unohdin Kaiperlan käynnistä mainita sen, että siinä tulee samalla kaupunkikävelyä. Hypättiin bussiin, jolla ajettiin Kamppiin. Siitä sitten käveltiin Kasarmikadulle ihmisvilinässä. Ihmettelin Kikin hyppelyä kolmella jalalla, mutta olisko se astunut märällä tassulla ratikkakiskolle ja voi kuvitella, ettei mahda kivalta tuntua. Se kolmella jalalla hyppely kun aina loppui lyhyeen. Ja täytyy kehua, että Kiki on viime aikoina matkustanut bussilla mallikkaasti. Annan sille välillä namia, jotta se malttaa keskittyä ja olla rauhassa. Ei tarvitse enää kuunnella piippaamista, että kyllä Kikistä on tullut hyvä bussissa matkustaja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti