perjantai 3. tammikuuta 2014

Lunki tyyppi

Heppatallin maneesissa
Liliä on roudattu mukana joka paikkaan lähes päivittäin. Ja mikäs siinä mukaan ottaessa, kun se on suhtautunut tähän mennessä asioihin tosi coolisti. Toki käveleminen Kurvissa hieman aiheutti ihmetystä, mutta hetken päästä se oli ihan ok. Samoin ollaan käyty Kampissa ohimennen matkalla bussista metroon. Bussi + metro yhdistelmää ollaan käytetty pariin kertaan. Ennen uutta vuotta käväistiin mun äidin työpaikalla Sörnäisissä. Siellä riitti ihastelijoita rapsuttelemassa. Aluksi Lili oli innoissaan ihmisistä, mutta lopulta niiden paljous taisi väsyttää sen. ;) Ei se enää jaksanut kiinnostua, kun alkoi olla muutenkin väsynyt. Erävoitto oli kaupungille pissaaminen. Ensimmäisellä kerralla Kurvin lähistöllä hengailtiin pienellä nurmialueella pariinkin otteeseen, mutta pissaa ei tullut ja Lili pidätteli koko 2-3 tunnin reissun. Olihan siellä tietysti niin paljon ihmeteltävää ja menoa ja meininkiä, että miten pieni koira pystyisi keskittymään vielä pissaamiseenkin?? Nyt toisella kerralla tuli ne pissat samaan paikkaan.

Jotkut kaverit ovat saaneet Lilistä sellaisen kuvan, että se on tosi rauhallinen. No se on vaan silmänlumetta. Toki se on hyvä että uudessa ja oudossa ympäristössä ottaa ihan rauhallisesti, mutta kyllä sieltä löytyy tarmoa ja sähäkkyyttä tarpeen tullen. Ihanaa olis, jos se pysyis tollasena, että silloin kun ei olla töissä (treeneissä, kisoissa jne) voi ottaa ihan rennosti ja sitten vasta kun tehdään, niin käytetään energiat siihen.

Tänään käytiin tallilla ihmettelemässä heppoja. No ei ne kovin kummoisia Lilin mielestä olleet. Toki kun seisottiin tarhan vieressä ja hepat liikuskeli, piti niitä vähän ihmetellä. Muuten ne ei olleet niin kiinnostavia ja tyyppi istui ja tuijotti mua namejen toivossa ja tokihan se niitä sai hyvästä käytöksestä. Päästiin myös shettiksen kärryjen kyytiin. :) Maneesissa katsottiin kun Hanna ajoi ponilla ja Lili keskittyi lähinnä etsimään maneesin hiekasta kakkaa.. Tän reissun jälkeen taas väsytti. Nyt mennään vielä illalla Sporttikselle treenaamaan. Otettiin kaikki sellaset parin tunnin päikkärit, joten taas jaksaa!

Eilen käytiin Kikin hierojalla ja Lili oli mukana. Lili söi rouhetikkunsa ja tutki paikat, sitten kävi nukkumaan. Kiki oli pöydällä hierottavana ja alussa sen piti vähän vahtia Lilin tekemisiä. Todettiin kuitenkin hierojan kanssa yhdessä, että Lilin läsnäolo rauhoitti selvästi Kikiä. Parilla viime kerralla Kikin on ollut tosi hankalaa olla kyljellään, mutta nyt se rauhoittui tosi hyvin makaamaan pöydälle. Hierojan mukaan Kiki oli myös rennompi. Ei ollut siis Kikinkään kannalta turha juttu ottaa Liliä mukaan. Kiki oli hyvässä kunnossa. Ainoastaan takareidet oli jumissa, mutta se saattaa hyvinkin johtua uinnista. Takareisien jumit saatiin hierottua auki.

Aloitetaan Kikin kanssa uusi agilityvuosi ennätyksellisen reippaasti. Kahtena peräkkäisenä viikonloppuna kolmen startin kisat. Nollajahti jatkuu! Kohta onkin sitten taas aika osteopaatille. Katsotaan mitä kommenttia sieltä tulee.

Tässä vielä pieni video.
P.S. Yksinolo sujuu edelleen Lililtä hyvin niin ihan yksin kuin Kikin kanssakin. Ensi viikolla alkaa arki ja mun työt, sitten nuo joutuvat viettämään päivät yksin, ellei kepo ole kotona töissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti