lauantai 4. tammikuuta 2014

Lilin toiset treenit

Lili söi Botin naruja, Kiki ei oikein arvostanut.
Lili pääsi toista kertaa Sporttikselle tekemään vähän aksaa! Mentiin miniputkea, ja tyyppihän oli taas aivan innoissaan! Se kyllä juoksee lelun perässä, mutta se menis putkea kyllä ihan ilman leluakin. Näillä parilla kerralla olen todennut, että se on pakko napata kiinni suorituksen jälkeen, muuten se vaan juoksee putkea edes takaisin! Toki tuo on nyt hauskaa, mutta ei ehkä enää myöhemmin..
Kepo pitelee Liliä ilmassa ja kuten videosta huomaa, toisella on kiire.. Videon taustalla Kiki ulvoo. Vääryyttä kun ei pääse treenaamaan heti!
Tehtiin muutamaan kertaan tätä putkea ja myöhemmin kokeiltiin normaalipituista putkea, joka oli vähän kaarella toisesta päästä. Yhtä innokkaasti Lili sinnekin lähti. Muuten keskityttiin leikkimiseen ja hengailuun. Hieman harjoiteltiin myös häkissä yksin olemista, sekä häkissä Kikin kanssa samaan aikaan olemista. Toki Lilin treeneihin kuuluu myös treenikavereiden ja treenikavereiden kepojen sylissä hengailu. Tottuupahan ihmisiin. :) Hallissa kuuluvat äänet ei Liliä haittaa ja hienosti se keskittyy leikkimiseen, vaikka sen mielestä taitais olla kivointa vaan rallata hallia ympäri. Pitänee olla varovainen, ettei mulla kohta ole kahta lelun kanssa itsekseen rallattelevaa koiraa.. Vaikka toki Lili rallattelis nyt ihan ilman lelua mielellään. Pissatauolla hallin ovi vetää Liliä kovasti puoleensa eli intoa on! Rauhoittumisharjoitukset siis heti käyntiin.

Kikin kanssa jatkettiin puomiharjoitusta, eli puomin toinen pää maxi-pöydän päälle ja siitä laukalla lelua repimään. Tästä sitten jossain vaiheessa jatketaan kokonaiselle puomille tarkoituksena säilyttää edelleen laukka alas asti.

Humputtelin Kikin kanssa pientä helppoa ratapätkää ja samoin se meni kepon kanssa. Täytyy kyllä myöntää et kepon juoksuvauhti on hieman eri luokkaa mun juoksuvauhdin kanssa. Se pystyy tekemään isompia linjoja itse, kun saa Kikin sitten kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti