maanantai 7. toukokuuta 2012

Remmilenkkeilyä

puomi olohuoneessa
Tämä on varmasti pisin aika, kun Kiki ei ole päässyt juoksemaan vapaana. Viikko sitten Kiki alkoi oireilemaan kennelyskää ja eläinlääkäri vahvisti epäilyksen. Nyt ollaan sitten tyydytty lyhyisiin remmilenkkeihin ja otettu muutenkin arki levon kannalta. Ihme kyllä, koira ei vielä hypi seinille. Varmasti alkuun oli väsynyt yskimisen takia, mutta ehkä se on nyt tottunut rauhallisempaan tahtiin. Toki olen koittanut järjestää aivotyötä namin etsimisen parissa ja käytettiin hyväksemme kokoamista odottavaa hyllyä, joka muistutti agilityn puomia. Pahvilaatikossa olevan hyllyn päähän laitoin vanerilevyn, niin siitä tuli hyvä puomin alastulo, jossa harjoiteltiin kontaktia "koske" -komennolla. Kaikkea sitä keksii kun yrittää tenttiin lukea. ;) Kiki kyllä tykkäs treeneistä. Se on aina valmis tekemään mitä vaan. Jos on nameja tai lelu luvassa, ja oikeastaan muutenkin kaikki tekeminen on kivaa!

Yskiminen sais jo loppua ihan kokonaan. Kahden viikon karanteeniaika toisten koirien näkemiseen on kuitenkin vielä jäljellä oireiden loputtua ja me haluttais treeneihin! Harmittaa, että joudutaan jättämään tämän takia hyppytekniikka -kurssikin väliin. No tuleehan niitä uusia kursseja, ja voin sitten ostella ylimääräisiä agilitytreenejä, mikäli joku paikkaansa myy.. 

2 kommenttia:

  1. Moi! Kiitti linkistä :) Ai teillä on kennelyskää, harmillista. Kikille paranemista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kennelyskä on todella harmillinen juttu. Onneksi tänään ei ole vielä yskinyt yhtään, jos se nyt lähtisi pois. Onhan sitä tietenkin ollut liikkeellä, mutta me ei käydä koirapuistoissa ja tiedän tarkkaan koirat, joiden kanssa Kiki on ollut tekemisissä..

      Poista