tiistai 15. toukokuuta 2012

Kiki 11 kk

Kiki on jo melkein vuoden vanha! Pitääkin laittaa pari pentupallerokuvaa tähän vertailun vuoksi. Tähän aikaan viime vuonna en edes tiennyt saavani koiranpentua kesän lopulla, mutta unelmoin asiasta kyllä. Juuri Kikin pentueen synnyttyä 15.6 päädyin Aquacrest-kennelin sivuille ja havaitsin siellä pentujen syntyneen. Kyselin olisiko pentuja vielä jäljellä, ehdottomasti narttupentu olisi meidän valinta. Siellähän sitten oli 3 narttua (ja 5 urosta), joista joku saataisiin. Harmi vaan, että pennut olivat kaukana Raahessa kasvamassa, mutta onneksi blogin välityksellä pystyttiin seuraamaan pentujen kasvamista.

 Tällä hetkellä Kiki painaa 11,4 kg ja korkeus on
n. 39 cm. Selkeästi medikokoinen tulevia agilitykisoja ajatellen. Ei mikään iso perro, mutta on se vähän saanut korkeutta lisää viime mittauksesta. 



2 kommenttia:

  1. Onnea Kikille! Söpö pallero :) Liinu täyttää pian vuoden, vaikka on se ihan nappula vielä :) Ei sitä muuten niin huomaisi, mutta kun vertaa Incaan, ero aikuisen ja nappulan välillä on selvä. Noh, ei Incakaan nyt kovin aikuinen vielä ole...

    Mulle oli kanssa ihan selvä, että koiran pitää olla narttu. Jänniä nämä narttu/uroskuviot.

    VastaaPoista
  2. Kiitos onnitteluista! Äkkiä nuo pallerot kasvaa, mutta tosiaan järkevyyttä saisi aikuistumisen myötä vielä tulla. Sitä odotellessa..

    Kallistuin narttuun ehkä siksi kun olen jostain lukenut, että keskimäärin ovat helpompia kuin urokset. Yksilöstähän se on tietysti kiinni. Yks uroksen omistaja sanoikin, että uroksilla on juoksu koko ajan, kun on nartut aina mielessä ;).

    Pertin mukaan naisella pitäis olla narttukoira ja mun koirahan tää enemmän on.

    VastaaPoista