perjantai 21. maaliskuuta 2014

Sylkkäriä ja putkeen tunkemista

Viikon pari ekaa iltaa oli varattu mun hemmottelulle! Täytyy nauttia silloin kun kepo on kotona eikä työmatkalla. Kävin oikein kampaajalla, jalkahoidossa (mun jalkapohjat ei oo ikinä olleet niin pehmeät!) ja ystävien kanssa Murussa syömässä. Ai että teki hyvää! Keskiviikkona palattiin kuitenkin normiarkeen ja ohjelmassa joka keskiviikkoiseen tapaan treenit.

Rata oli Ojangon kisojen episrata, mut taisi olla peilikuvana. Siinä olikin lopussa hyvä kohta jossa pääsin harjoittelemaan sylkkäriä. Sylkkäri on myös ollut treenilistalla, sillä olen kyllä huomannut että tietynlaisissa radan kohdissa valssi-valssi yhdistelmän voisi hyvin korvata sylkkärillä. Me ollaan sylkkäriä tehty ehkä kerran, joten olin oikein tyytyväinen päästessämme sitä harjoittelemaan! Tein ensin sylkkärin ollen itse Kikin ja ensimmäisen esteen välissä. Matti neuvoi että sen voisi tehdä myös toiselta puolelta, eli takaa ohjaten. Koska takaaohjaus ei ole mulle yhtään luontaista kun ei olla sitä tehty epäilin Kikin vaan ampuvan eteen jos mun rintamasuunta on myös suurimmaksi osaksi eteen.. Ja kyllä, se mulle loogisempi tapa toimi paremmin. Rytmitys oli vähän hakusessa. Alussa lähdin heti ampumaan itse eteen kun olin saanut Kikin nenän osoittamaan esteelle. No eihän se toimi niin. Kun odotin hetken Kikin kääntyvän kunnolla, pystyin lähtemään eteen ja Kikin tiesi minne ollaan seuraavaksi menossa.
Seuraavaksi mentiin koko rataa. Puomilta putkelle ohjaus oli hukassa, sillä sitäkin ollaan tasan kerran harjoiteltu. Kerrattiin sitten kyseistä kuvioita ennen kuin päästin koko rata läpi. Videolla näkee kuinka en taas malta odottaa sylkkärissä ja Kiki tekee aivan oikein poimiessaan väärän esteen. Aalta vapautin heti ja Kiki tuli sen nätisti, mutta ei ehkä kuitenkaan täysiä?

Kiki oli kyllä ihan liekeissä taas! Puomi oli suht ok, ei aivan täysiä mutta se täysiä juokseminen on edelleen työn alla. Hyvät treenit taas! Saa nähdä mitä ton aan kanssa tekee, mutta ehkä se juoksu-aa pitää joskus ihan oikeasti opettaa. Olen menossa kuunteluoppilaaksi Iida Vakkurin pitämään juoksukonktaktiseminaariin. Pitää tehdä hyvät muistiinpanot jotta niitä voi hyödyntää sitten Lilille juoksu-aata opettaessa. Juoksupuomi ei ainakaan vielä houkuta kummankaan kohdalla.

Lili oli taas häiriköimässä radan rakennusta. :) Valmentaja sanoi että täähän on iso koirapuisto, ei haittaa että pentu juoksee jaloissa radan rakennuksen aikana.

Metsässä on lunta edelleen ja koirat veti taas rallia ympäri pusikoita. Lili juoksee Kikin perässä tömpsähtäen tasaisin väliajoin hankeen tai sammaleeseen. Siellä se kyntää mutta ei se näytä sitä haittaavan. Saa pitää sormet ja varpaat ristissä ettei sille satu mitään kun vauhti korvaa harkintakyvyn..

Luimu ilme. Saako jo hakea kepin? 
Tänään käydään vielä Sporttiksella kertaamassa puomi-putki yhdistelmää ja muita treenilistalla olevia asioita. Huomenna sitten kisoihin. Lilille on sovittu leikkitreffejä Ojankoon, niin ei ole silläkään tylsää Kikin päästessä kisaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti