torstai 27. maaliskuuta 2014

Kädetöntä menoa

Treeneissä piti juosta rataa ilman käsiä. Ei nyt sentään sidottu käsiä selän taakse, mutta melkein! Tyydyin pitämään paidan reunasta kiinni jotta varmasti muistan olla käyttämättä käsiä. Kiki keräsi taas hyvät kierrokset edellisen suoritusta katsellessa, enkä sitten rajoittanut sen hillumista kokonaan pois. Sain taas raivoisan koiran radalle!

Eka toisto meni plörinäksi, kun keskityin vaan niin kovasti ilman käsiä menemään ja sitten olinkin myöhässä. Tokalla toistolla päästiin hyvällä sykkeellä rata läpi. Kiki lukee liikettä niin hyvin, mutta kestää kyllä senkin jos pysähdyn ja jatkaa silti itse. On se ehkä aika omatoiminen koira? Sehän poimii kyllä ne lähimmät esteet matkaltaan. Esteet 6,7 ja 8 oli se hankalin kohta. Jos siinä olin liian ajoissa valssaamassa tai tekemässä persjättöä niin saattoi jättää 7 tai 8 välistä. Ei se ihan automaatti kuitenkaan siis ole!

Tässä tätä menoa.
Juostiin rataa useampaan kertaan ja kokeiltiin eri kuvioita ja linjoja tuohon 7 ja 8 väliin. Johtuisko myös osittain Purinan pohjasta, mutta siellä treenatessa tulee kyllä parhaat hengästymiset! Toki tuota harjoitusta juostiin monta kertaa peräkkäin mikä sekin tekee osansa.

Kiki oli taas hieno!

Tänään uimaan, huomenna itsenäisesti treenaamaan, lauantaina taas metsään (viimeksi oltiin eilen), ja sunnuntaina olis tuplatreenit Kikin kanssa. Ajattelin ottaa sunnuntain kahdet treenit ihan urheilun kannalta. Katsotaan miten jaksetaan. Jos illan treeneissä Kiki ei jaksa, niin sitten tehdään vaan jotain helppoa. Välillä pitää vähän testata koiran ja omia rajoja.

2 kommenttia:

  1. Oli muuten tosi hienon näköistä katseltavaa! :) Tuon perusteella ei ole tippaakaan Kikille väliä ohjaatko käsillä vai ilman.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Kiki on kiitollinen ohjattava ja taitava. Sitä ei tollaset pikkujutut (tai niiden puuttuminen) kuten kädet tai ääni kauheesti hetkauta. Sen suurin heikkous on itsenäiset kontaktit jos mun liike jää taakse, koska liikkeeseen se on opetettu. Ehkä saat joskus tilaisuuden kokeilla Kikiä? :)

    VastaaPoista