keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Red Bullia!

Viime sunnuntain treeneihin mennessä olo oli jo sen verran hyvä että uskalsin mennä treenaamaan. Kiki oli jälleen sopivasti raivoisa. Testailin ennen lähtöä siinä vähän vireen säätelyä. Rauhoitin Kikiä hetken, sitten taas innostin sitä (haukkumaan) jolloin se oli aivan lentoon lähdössä (ehkä sekin oli juonut kuvitteellista red bullia). Mulla oli hyvä fiilis itsellänikin ja uskoin että nyt juostaan taas lujaa!

Ensimmäisellä kerralla Kiki vapautti itse itsensä aan kontaktilta, joten keskeytin. Tähän sain sitten vinkkiä, että voitaisiin kokeilla nyt niin, että ei vaadita 2on2offissa pysymistä vaan mikäli Kiki tekee hyvän osuman kontaktille ja yleensähän se kyllä pysähtyy siihen sekunnin sadasosaksi, niin sitten jatketaan rataa. Kisanomaista treeniä siis, jotta mä totun siihen että aan jälkeen on kiire. Näin jatkettiin ja Kiki teki joka kerta hienon lyhyen pysähdyksen ja lähti täysiä eteen. Ja se täysiä vois nyt olla vähän niin kuin meidän teema. Ei nipoteta pienistä vaan tehdään vauhdikasta rataa. Uskon kyllä että Kikin mieleen saa tarpeen mukaan palautettua 2on2offin pysäytyksineen.

Videolla Kiki jättää yhden esteen renkaan jälkeen hyppäämättä, mutta mitä pienistä. Se ei yleensä tuollaista tee. Ehdottomasti vaikein kohta oli kyseisessä radassa niinkin yksinkertainen kuin putkesta putkeen pyöritys ja siitä jatkaminen (ehtiminen) takaakiertoon lähetykseen. Jäin kuulemma ihastelemaan koiraa muutamissakin eri kohdissa, enkä seurannut rataa olemalla askeleen edellä koiraa, joten ei kai ihme että helpot kohdat tökkii.
Saatiin hyvää palautetta mun energiasta. Ihan kuin olisin nauttinut Red bullia! Olen nyt viime aikoina löytänyt itsestäni hyvän draivin enkä jää hidastelemaan. Kikin raivoisa meno on saanut mutkin tsemppaamaan! Ja nää ovat juuri ne asiat mitkä olen halunnut korjata. Kikille ja mulle enemmän raivoa! Jostain ne on nyt kaivettu!

Lopussa otettiin loppusuoran aata vielä niin, että Satu palkkas Kikin lelulla kontaktille jäämisestä ja mä jatkoin jo matkaani.

Oli kerrassaan mahtavat treenit taas! Tänään päästään Haun treeneihin tekemään kisavalmistelut lauantain kisoihin. Batin kisoissa ensi lauantaina on n. 60 starttia medien luokissa. Huh.. Kovasti tekmis mieli lähteä jonnekin kauemmas kisaamaan pienempien starttimäärien toivossa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti