maanantai 21. lokakuuta 2013

Viime viikon tiukka aikataulu

Viime viikolla meillä oli äksöniä. Oltiin Kikin kanssa kahdestaan kotona, joten sinänsä hyvä että oli menoa. Onhan se nyt tylsää yksinään (Kikin kanssa) kotona istua.

Maanantaina käytiin koirauimalassa toiseen kertaan tänä syksynä. Kiki on edelleen himouimari, mihin se ominaisuus olisi siltä hävinnyt.. Jekulla oli uittaja, ja kun Jekku ei ihan koko ajan ollut uittajan kanssa polskimassa niin uittaja ystävällisesti uitti Kikiä ympyröillä itsensä ympäri kumpaankin suuntaan. Siinä tulee kuulemma hyvin kyljet avattua.

Tiistaina käytiin ennen mun iltavuoroa hölkkäämässä. Kiki sai jälleen noin puolet lenkistä juosta irti. Annoin sen myös rallata kepin kanssa, kun se siitä niin kovasti nauttii. Ei se suoraan juokseminen valjaissa sille niin kivaa ole.

Keskiviikkona oli sitten ohjatut treenit ja niistä onkin edellisessä postauksessa.

Torstaina mentiin jälleen koirauimalaan. Viimeinen diilin uimakerta tuli käytettyä. Uittaja uitti Kikiä taas ympyröillä.

Perjantaina oli omatoimitreenit Sporttiksella. Tein Kikin kanssa hyppytekniikkaa, eli 5 esteen perussarjaa muutaman kerran. Sitten vahvistin targetia, eli nami targetille ja kun Kiki on syönyt namin leikin sen kanssa niin, että etujalat pysyy targetilla. Mulla on vessan matto käytössä tässä. Tämä liittyy siihen puomin itsenäiseksi saamiseen, eli teen nyt pohjatyötä targetin vahvistamiseksi. Näiden lisäksi tehtiin hyppytekniikkaa set pointin muodossa. Set pointissa nouseva okseri, jota nostin maksimissaan 50 cm. Tämä oli Ullan ohje, sillä kisoissa jos rimat on 45 cm ja tulee esimerkiksi takaakierto (ja vielä pehmeällä alustalla) niin sen takia joskus voi harjoittaa viisi senttiä isommallakin esteellä. Nostovaiheessa Kiki hyppäs kaikki hypyt tosi nätisti. Sitten kun laskettiin korkeutta tuli muutama vähän painavampi hyppy. Saattoi alkaa jo väsymään. Edellisen päivän uimatreeni oli toki varmasti rankka.

Lauantaina käytiin Jekun ja omistajansa kanssa reilun tunnin metsälenkillä. Laitettiin koirat tasapainoilemaan kaatuneiden puunrunkojen päällä ja teetettiin niille myös takaakiertoja puiden ympäri. 3 rivissä olevan puun kanssa sai tehtyä jopa takaakiertoa ja välistävetoa ja jälleen takaakiertoa. Tää on hauskaa agilityä!

Sunnuntaina ei tapahtunut Kikin ohjelmassa mitään erikoista. Se sai juosta niityllä vapaana. Mulla oli kuitenkin kivaa ohjelmaa kun sain Horse Show`hun vapaalipun ja kävin siellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti