torstai 6. kesäkuuta 2013

Sähläämistreenit

Tiistain treeneissä ei jotenkin mennyt putkeen. Syitä en nyt lähde sen kummemmin erittelemään, paitsi että itse olin hölkännyt ja pyöräillyt ja kesätyötkin ovat alkaneet, niin ehkä oma pää ei enää kyennyt pitämään ajatuksia kasassa treeneissä? No ei sen väliä. Saapahan videoita katsellessa nauraa itselle! :D

Kikillä oli draivia ja se oli hyvä! Radan alussa mä en osannut tehdä yksinkertaista sokkaria.. Sitten keppien jälkeen olis pitänyt tehdä sellanen kyykkäyskäännös esteen edessä, jota en ole tehnyt ennen ja sitä sitten harjoiteltiinkin oikein urakalla. Ja Kiki ihmetteli että mitä tässä nyt oikein tehdään. Sitten kun oltiin menty rataa muutamia kertoja niin en vaan enää ohjannut koiraa.. Renkaan jälkeinen kuvio meni myös aivan puihin. Siinä olis pitänyt tehdä se sama käännös kuin viimeksi, eli kun mulla on rintamasuunta eteen otan koiran vastakädellä ja avaankin rintakehän ja käännän nyt esteen puoleisellä kädellä. Joo ja sitten kun jää paikoilleen tekemään tätä niin voi olla jo vähän myöhässä seuraavasta. Jos jaksais koota näistä treenipätkistä sellasen "ei ihan mene putkeen" -koosteen. Se olis hauska!

Tässä videolla näkyy hyvin miten mun liike vaikuttaa Kikiin. Ensin tein rytmin muutoksen pituudella kävelemällä, mutta sitten Kiki katseli vaan eteenpäin että missä ne sun hokemat kepit on. Tässä tein pituudella vastakäännöksen ja uskon Kikin lukevan sitä paremmi. Että oikeesti nyt pitää jarruttaa. Sittenhän se kolautti jalkansa pituuteen, mitä en kyllä radalla huomannut. Seuraavalla kerralla kyllä korjasi itse eikä kolauttanut enää.

Saatte koosteen myöhemmin.

P.S. Blogin ja youtuben yhteistyö toimii taas! SuperJee!

Tässä sitten vielä kooste epäonnistuneista suorituksista. Mua ainakin naurattaa katsoessani tota!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti