lauantai 15. kesäkuuta 2013

Aikuinen Nainen!

Kiki täytti tänään 2 vuotta! Oho! Nyt sen pitäis sitten olla aikuinen. Toivottavasti se pysyy aina yhtä leikkisänä ja innokkaana tekemään mitä tahansa tehtäviä.

Synttärin kunniaksi tehtiin sille lyhyt jälki. Aika kova tuuli oli ja Kikin normaalista työskentelytavasta poiketen mun piti muutamaan otteeseen pysäyttää se, kun meinas lähteä jäljestä sivulle. Lisäksi agilityn sm-kisoista tarttui mukaan narupallo ja pitihän sitä heti testata. Palloleikeistä en noin muuten perusta, mutta silloin tällöin saa pallon perässä juosta. Narupallo lensi muuten tosi pitkälle!



90-asteen kulma
Uusi narupallo! Ja pinkki tietysti


Yksi syy mennä katsomaan agilityn sm-kisoja oli ehdottomasti agikenkien hankkiminen. Onneksi mentiin tänään, sillä huomenna ei varmaan ole mitään kenkiä jäljellä. Kova menekki näytti olevan. Mä halusin melko neutraalit kengät, sillä olisi kiva vaihteeksi juosta vähän kevyemmällä kengällä. Juoksulenkkarit mulla on perinteiset ja onhan niilläkin tähän asti mentyä agia, mutta keveydestä voisi olla etua. Ja pitoa pitää tietenkin olla. Urheilukaupoissa olen kokeillut Salomonin maastojuoksukenkiä ja osa niistä tuntui ehdottomasti liian raskaalta. Jokunen ihan hyvä löytyi, mutta nää joihin päädyin tuntuivat jalassa heti kyllä älyttömän hyvältä. Päädyin siis Inov-8 Trailroc 235 -kenkään. Nuo ovat astetta paksumpi versio kuin barefoot kenkä. Barefoot kenkä tuntui jo liian ohuelta, eikä niissä olis kyllä kokoakaan ollut. Totuttelen nyt näihin ja jos näiden jälkeen vielä haluan ohuemmat seuraavat on sitten barefoot kengät. Näissä on kuitenkin myös astetta pitävämpi pohja, tai ainakin pidemmät "piikit". Laitoin heti lenkille jalkaan ja tuntuivat kyllä todella hyviltä. En malta odottaa agitreenejä! Tässä kenkien esittely




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti