sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Pikapäivitys

Mulla on mennyt juhannus tiiviisti töissä ja sen lisäksi vielä kavereilla kylässä, niin nyt kyllä väsyttää ihan yhtä paljon kuin jos ois ihan juhlimassa ollut. No tulipa tienattua taas rahaa agitreeneihin ja kisoihin. ;) Mihin muuhun sitä rahaa tarvitsisikaan?!

Luin tossa jonkun koirablogia ja tulikin mieleen viime keskiviikon omatoimitreenit. Tehtiin tällä kertaa 5 esteen hyppysarjaa pidennetyillä väleillä eli 5,5 - 6,5 - 7,5 - 8,5 mun kengän mittaa. Kikille nuo medivälit on niin sopivat, että se kyllä venyy ja lyhentääkin tarpeen mukaan. Ei mitään ongelmaa. Helpompi sille on varmaan pidentää kuin lyhentää.

Treenien superjee oli muuten kun kokeilin medien yksilöfinaaliradan kepeille vientiä. Siinähän kepeille tultiin tosi tiukasta avokulmasta. No sinnehän se Kiki luiskahti oikeaan väliin kuin hanska käteen. Meidän treeneissä eniten kehitystä on kyllä tapahtunut kepeillä ja huimasti onkin kehitystä tullut! Nyt olen kokeillut erilaisia keppikulmia ja aina se on ne hanskannut. Toki treenatessa ei tulla ihan miljoonaa kepeille toisin kuin kisoissa hyvinkin voi käydä. Mutta jostainhan se pitää aloittaa ja mä jaksan edelleen hämmästyä Kiki taidoista. Kiki on tainnut saada ne muutamat ahaa! -elämykset ja niiden avulla se osaa soveltaa.

Puomin kanssa taas ei sitten olekaan ahaa -elämyksiä tapahtunut. Meidän puomi on alkuun ollut paaaljon parempi mitä se on nyt. Ihan saa peiliin katsoa kuka sen on pilannut.. Kikihän menee puomin sinänsä kivasti ja tekee kivat 2on-2offitkin, mut kun se himmaa puomin laskevalla osalla niin paljon. Kokeilin toimisko etupalkka nyt, mut ei, se sai sen himmaamaan vielä enemmän, kun se tietää ettei saa etupalkalle mennä ilman lupaa. Kyllähän se menee puomin lujaa jos mä vedätän, mutta siinä on se raja sitten, että kuinka paljon mä voin vedättää. Treeneissä  se sen kestää, mut kisoissa jokusen kerran on tullut läpi. Toki osuen kontaktille, mutta ei se ole samat standardit täyttävä suoritus kuin treeneissä. No ehkä meidän HUOMENNA alkava kisaura ei hitaaseen puomiin ykkösluokassa kaadu. :) Opetellaan rauhassa ja keksitään kikkoja sitten hiljalleen.


2 kommenttia: