maanantai 4. maaliskuuta 2013

Pentu kävi kylässä

Kiki näki toistamiseen Staffinpentu Rafin. Ensimmäisellä kerralla Kiki ihastui pentuun ja oli niin innoissaan! Tällä kerralla Kikin piti välillä vähän rajoittaa pennun intoa, mutta se ei Rafia näyttänyt hätkäyttävän. Se kyllä uskoi Kikin sanoessa, mutta oli heti valmis uuteen leikkiin! Tässä pari huonoa kuvaa. Ei noilla ihan hirveästi kokoeroa ole, vaikka toinen on vasta ihan pieni..


Torstaina kävästiin treenaamassa ja tehtiin keppejä, joiden suoritukseen olen aika tyytyväinen. Muutama huti tuli, mutta se saattoi osittain johtua häiriöstä, jota Kiki ei vielä kestä suorittaessaan keppejä. Tehtiin keppejä taas hypyltä. Otettiin pari kertaa puomia ja aata ja ne meni tosi hienosti! Erityisen tyytyväinen olen siihen, että kontaktit alkaa olla aika varmat! Vielä vähän autan toki, että en aivan täysiä juokse ohi, mutta saan kyllä mennä reilusti ohi ja hölkätä ja tiedän, että Kiki jää 2on2offiin kököttämään. Keinua ei voitu tehdä, sillä se kaipasi korjausta..

Perjantaina oli sitten Sadun treenit, joissa ohjelmassa sylkkäriä ja poispäinkäännöstä.. Jooh.. No ei ollut helppoa ei. Ihmiselle voi olla todella vaikeaa liikuttaa kättä ja jalkoja samaan aikaan.. Mä kun oon ohjaajana kovasti jalkatyön tekijä, niin noi käsiliikkeet sitten onkin aika paljon vaikeampia. Niitä siis treenilistalle - käsiliikkeitä - sekä sylikäännöstä ja poispäinkäännöstä.

Tänään on oikein tehopäivä. Mennään ensin Sporttiskelle treenaamaan itsenäisesti ja illalla on vielä näyttelytreenit. Aloitettiin eilen taas hölkkääminen, kun mä alan olla terve. Mentiin koko porukalla hölkkäämään. Hölkkäämistä pitää kyllä ottaa viikko-ohjelmaan lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti