torstai 11. joulukuuta 2014

Puomi ja aa etenee

Maanantaina Sporttiksella päästiin taas tekemään Kikin kanssa puomia ja Lilin kanssa aata.

Kikin puomitreeni menee etupalkalla 100 % osumilla. Kokeilin jälleen lentävää palkkaa ja ensin boxiin osui vain jokunen tassu, sitten tuli yliloikkia. Palasin etupalkkaan ja taas täydet osumat. Olen nyt parilta eri tyypiltä kysellyt miten mun kannattaisi asiassa edetä. Toinen on sitä mieltä, että tehdään etupalkalla ja voisi kokeilla ottaa boxia pois ja katsoa mihin kohtaan luonnollinen laukka osuu. Samalla voisi varioida palkkausta - tuleeko esteen jälkeen vai miten. Toinen on sitä mieltä, että Kikin laukka on todennäköisesti kisatilanteessa eri vireestä johtuen, joten vauhtia olisi hyvä saada heti ja siksi olisi hyvä haastaa lentävällä palkalla. Tietenkin niin, että vaikeuttaa lentävää palkkaa vähitellen. Oleellista myös palkata superhyvin hyvistä osumista ja huonoissa osumissa / ei ollenkaan osumaa palkka pois.
Taidan kokeilla jotain välimuotoa näistä! Viikonloppuna katsotaan Jennan kanssa asiaa.

Lili teki aata ekaa kertaa ilman mattoa. Ei sillä näyttänyt olevan mitään merkitystä. Nostin aata nyt vähän reippaammin ja siksi tein sitä ensin takaperin ketjuttamalla.  Tänään olisi tarkoitus tehdä aata jo hieman kauempaa lähettämällä.
Aan lisäksi Lili teki rengasta. Laitoin tällä kertaa siivekkeet tukemaan. Edelleen aa vaikeampi jos olen itse renkaan vasemmalla puolella. Kokeiltiin taas putkijarrua ja nyt musta tuntui että Lilillä syttyi lamppu asian suhteen. Tässäkin jatketaan kokeilemista.

Kikin kanssa tehtiin nopeasti toteutettuna keppitreeniä ja mun mielestä se kyllä taas edistyi! Kesti jo vähän liikettäkin putkesta huolimatta! On vähän jäänyt treenisuunnitelman lukeminen, pitää taas muistaa katsoa mitä siellä on. Onneksi jotain treenejä on tullut tehtyä ihan siinä sivussa, kuten kisoissa treenattu rytmitystä ja muuta vastaavaa.

Tänään molemmat pääse tekemään taas jotain. Todennäköisesti samalla teemalla jatketaan. Lilin kanssa olis ehkä jossain välissä syytä tehdä edes muutaman esteen pätkää, nyt ollaan keskitytty lähinnä kontaktiesteisiin ja vähän kääntymiseen. Hyvä päästä treenaamaan, kun Lili oli eilen repiä pelihousunsa kun parina päivänä kepo on vastannut lenkeistä eikä koirat oo pimeyden takia päässeet edes metsään. Tehtiin sitten temppuja joihin molemmat osallistuivat erittäin innokkaasti! Jostain pitäis saada vähän lisää aikaa vuorokauteen niin vois panostaa temppuihinkin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti